Μηχανική βλάβη και στο Νήσος Σάμος- Παραμένει δεμένο στην Λήμνο-Ταλαιπωρία για επιβάτες (pics)

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε τους χιλιάδες επιβάτες του νέου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Σάμος», το οποίο παρουσίασε βλάβη μεσοπέλαγα στη μία από τις δύο κύριες μηχανές του.

Μετά το παρθενικό ταξίδι του «Νήσος Σάμος» στο δρομολόγιο που συνδέει το Πειραιά με τη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Μύρινας με 5,5 επιπλέον ώρες καθυστέρησης και αυτή την ώρα ετοιμάζεται να αναχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr η βλάβη αποκαταστάθηκε και περιμένουν τώρα το χαρτί από το νηογνώμονα, ώστε το πλοίο να αναχωρήσει για Μυτιλήνη, Μεστά Χίου και Πειραιά.

Στο μεταξύ καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με δεδομένη την κούραση, τα νεύρα των επιβατών ήταν στα όριά τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρκώς εντάσεις και διαπληκτισμοί με τους ανθρώπους του πλοίου.

UPDATE ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ:

Δυσλειτουργία μηχανής σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Μύρινα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π. 12396, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Θεσσαλονίκης για λιμένες Λήμνου – Μυτιλήνης – Χίου – Πειραιά, ότι ενώ έπλεε από Θεσσαλονίκη για Μύρινα, με πεντακόσιους εξήντα (560) επιβάτες, παρουσίασε δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” κατέπλευσε αυτοδύναμα στις 10.30 στο λιμένα Μύρινας και αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες. 


Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ κατόπιν της αποκατάστασης της βλάβης και της προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους στις 13:00 προς συνέχιση δρομολογίου για Μυτιλήνη – Χίο – Πειραιά.


Δείτε φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του lesvospost εν πλω από το Νήσος Σάμος