Φαντασμαγορικό Fashion Show στην Παναγιουδα Μυτιλήνης που τα είχε όλα….(pics, vid)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Παναγιουδα Μυτιλήνης για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό Fashion Show που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά το skiniko Café Bar σε συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις της Λέσβου την Δευτέρα 22/08/16.


Νέες μικρές επιχειρήσεις με όρεξη και μεράκι για δουλειά όπως οι, MODS 1, MODS 2, Phoenix Tattoo, Gravity,YOLO,  REFAN, πολλά κομμωτήρια, Make up artists, skhniko Café Bar και πολλοί άλλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους –παραδίδοντας ταυτόχρονα μαθήματα συνεργασίας και υγειούς ανταγωνισμού– και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!

Ελληνικές μάρκες ανδρικών και γυναικείων ρούχων, κούρεμα, περιποίηση νυχιών, τατουάζ, αρώματα και πολλά αξεσουάρ ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν και φυσικά… τα μοντέλα! Πολλά νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που πραγματικά έκλεψαν την παράσταση.
Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από πολύ νωρίς και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επιχειρηματίες, σε έναν υπέροχο χώρο με θέα το λιμανάκι της Παναγιουδας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η επιχειρηματίας Λίτσα Μαραγκού. 
Η διοργανώτρια αλλά και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Skiniko, μαζί με τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, χάρισαν μια μοναδική βραδιά στους πολίτες της Λέσβου, με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Τα σύνολα παρουσίασαν κορυφαία Top Models αλλά και ντόπια νέα παιδιά που δεν έχουν καμιά σχέση με το modeling .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εντυπωσίασε το show με φωτιές της Αργυρώς  που πρόσφερε το Phoenix Tattoo αλλα και το χορευτικό show της Αργυρώς Γκ. και της Σανυ!
Στις μουσικές επιλογές της εκδήλωσης ήταν ο resident dj του MONKEY CAFÉ BAR NICK GIASAKIS

Στο Fashion Show βρέθηκε και το διάσημο μοντέλο καλεσμένος από το κατάστημα Gravity ο Στέλιος Νιακαρης με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του

Στην εκδήλωση δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις όπως η δημόσια πρόταση γάμου με πυροτεχνήματα και βίντεο παρουσίαση του Βασίλη Μαραγκου (ιδιοκτήτη του MODS 1) στην αγαπημένη του επίσης επιχειρηματία Λιανα Τασιουλη (ιδιοκτήτρια του YOLO) που άφησε άφωνους τους εκατοντάδες θεατές του show.

Η εκδήλωση έκλεισε με ακόμα μια έκπληξη καθώς έκανε την εμφάνιση του σαν guest ο Βασίλης Μπατης ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους  για την επομένη χρονιά, για ένα ακόμα εντυπωσιακό show με περισσότερες εκπλήξεις!

Το LesvosPost.com ήταν εκεί και σήμερα σάς παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από το Summer Fashion Show 2016 στην Παναγιουδα!

Η LesvosPost Web TV απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις από το διάσημο μοντέλο Στέλιο Νακαρη αλλά και απο το μοντέλο με καταγωγή από την Λέσβο Θάνο Μαρίν.

Επίσης δηλώσεις στην κάμερα μας έκανε και η διοργανώτρια του Skiniko cafe Νικολίνα Πολίτη


PHOTO SHOOTING: Στεφάνου Γεώργιος

Video: Στεφάνου Γεώργιος

PHOTO, VIDEO EDITING: Στεφάνου Γεώργιος


Fashion Show 2016- Skhniko-Παναγιούδα


Δηλώσεις Fashion Show 2016- Παναγιουδα Μυτιλήνης