Η δημόσια πρωτότυπη πρόταση γάμου στο Fashion Show 2016 στην Παναγιουδα Μυτιλήνης (vid, pics)

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ο 30χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του MODS Βασίλης Μαραγκός στην αγαπημένη του 26χρονη Λιάνα Τασιουλη στο Fashion Show 2016 στην Παναγιουδα Μυτιλήνης την Δευτέρα 22/08/16.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και ο χώρος της ένδυσης αποτελεί την κοινή τους αγάπη, αφού και η Λιάνα ασχολείται επαγγελματικά με τα ρούχα μιας και είναι ιδιοκτήτρια του YOLO.

Το Fashion show 2016 στο Skiniko café-bar λοιπόν την Δευτέρα 22/08 στην Παναγιουδα Μυτιλήνης επιφύλασσε για το τέλος μια έκπληξη, καθώς η Λιάνα Τασιουλη, δέχτηκε πρόταση γάμου, από τον Βασίλη Μαραγκο.

Το δαχτυλίδι περάστηκε στο χέρι της και μετά από ένα φιλί το ζευγάρι αποχώρησε χαρούμενο μέσα σε χειροκροτήματα και ευχές από τον κόσμο.

Η πρόταση γάμου όμως ήταν έτσι φτιαγμένη που κανένας δεν το ήξερε, καθώς ο Βασίλης είχε έτοιμη την κάθε λεπτομέρεια, από το βίντεο που έπαιξε στο μόνιτορ με προσωπικές στιγμές τους έως την μουσική και τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Παναγιουδας.

Ο Βασίλης πήρε το μικρόφωνο και με δάκρυα χαράς στα μάτια έκανε την πρόταση γάμου όπου έκπληκτη την δέχτηκε η Λιάνα….

Από εμάς στο lesvospost δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε παρά μόνο ευτυχία, η ώρα η καλή και σύντομα καλούς απογόνους….

Δείτε το απόσπασμα της LesvosPost WEB TV από την πρωτότυπη πρόταση γάμου…



ΦΩΤΟ 1.2.3: Foititelia.gr