Ο FIFA players' Agent από την Λέσβο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μιλάει για όλα και όλους στο LesvosPost (vid)

Το LesvosPost.com με τον Δ/ντη- Αρχισυντάκτη του Στεφάνου Γεώργιο φιλοξένησε στο cafe bar Bolzano τον FIFA players' Agent με καταγωγή από την Λέσβο Αχιλλέα Χατζηνικολάου.


Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, FIFA players' Agent, με άδεια από την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μίλησε στο lesvospost.com και στον Δημοσιογράφο Δ/ντη του Lesvospost Στεφάνου Γεώργιο για όλα και για όλους.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου με καταγωγή από την Λέσβο και συγκεκριμένα από τα Μυστεγνα μίλησε μεταξύ άλλων για την δική του σχέση με τον χώρο της διαμεσολάβησης ενώ έδωσε σημαντικές συμβουλές στο τι θα πρέπει να προσέχουν οι γονείς, πριν εμπιστευτούν τις τύχες των παιδιών τους σ’ έναν άγνωστο manager.

Παράλληλα μας μίλησε για όλα σχετικά με το ποδόσφαιρο, τους νέους παίχτες της Λέσβου, για το κεφάλαιο Πραξιτέλης Βουρος, την Καλλονή, τον Αιολικό, τον Αίγειρο Μυστεγνων, την Λέσβο αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητηθούν….

Ο Αχιλλέας εκτός από το ποδόσφαιρο που είναι η μεγάλη του αγάπη μας μίλησε για την κρίση της Ευρώπης, για την Γερμανία, για τον σύνδεσμο Ελλάδας φίλων της Μπαγερν όπου είναι επίτιμος πρόεδρος, για το μεταναστευτικό αλλά και για την πατρίδα του την Λέσβο.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Αιολικό και Καλλονή και όπως μας είπε, είχε επαφές και με τις δυο διοικήσεις ώστε να φέρει νεαρούς παίκτες στις ομάδες. Στο τέλος μας δώρισε και ένα επίσημο μπρελόκ της Μπαγερν Μονάχου

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μαζί με τους συνεργάτες του Πεντραγκ Τζορτζεβιτς και Ανδρέα Νινιαδη αποτελούν μάνατζερ του Πραξιτέλη Βούρου, που έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αποτελώντας σταθερό μέλος όλων των "μικρών" Εθνικών ομάδων, ενώ εκπροσωπεί επάξια και αρκετούς ακόμα νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πέρα από τον Πράξι ο Αχιλλέας εκπροσωπεί επάξια και πολλούς άλλους ντόπιους αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει και είναι έτοιμος να τους προωθήσει σε Καλλονή και Αιολικό αν συμφωνήσουν οι διοικήσεις..

Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου που εν μέσω μεταγραφικής περιόδου μας έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη για την στήλη του LesvosPost «Συνεντεύξεις L.P TV»

Ευχαριστούμε επίσης το Café Bar Bolzano στην Ευρειακη Γέρας Λέσβου και το προσωπικό του για την φιλοξενία της συνέντευξης, να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους της συνέντευξης, τους οποίους θα τους δείτε αναλυτικά με τα λογότυπα τους στο τέλος της συνέντευξης...

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του lesvospost με τον FIFA players' Agent Αχιλλέα Χατζηνικολάου …. Και σε υψηλή ανάλυση 1080p HD



Πληροφορίες συνέντευξης:

Καλεσμένος LesvosPost Media: : FIFA players' Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου

Κείμενα, σκηνοθεσία, Κάμερα: Μαριλενα Σαχινι (συνεργάτης-βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης-Αρχισυντάκτης LesvosPost)

Χορηγός φιλοξενίας συνέντευξης: Bolzano café-bar (Ευρειακη Γέρας Λέσβου)

Παραγωγή, μοντάζ, επεξεργασία LesvosPost Media, Ιούλιος 2016


Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης: