ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Λέσβο: Πνίγηκε ηλικιωμένος ψαράς στην Γέρα

Ένας  ψαράς περίπου 70 ετών έχασε τη ζωή του στη Ευρειακη της Γερας, όπου πήγε να ψαρέψει σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 70 ετών έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό κοντά στην Ευρειακη της Γέρας στην Λέσβο

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός από το λιμενικό όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Ο άτυχος ηλικιωμένος ψαράς εντοπίστηκε από τον λιμενικό σταθμό της Γέρας, από τις συνεχείς κυκλικές στροφές της ακυβέρνητης βάρκας του.

Να σημειώσουμε ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν πολύ καλές

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ηλικιωμένος ψαράς αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, και πιθανότατα να κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Πάντως φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί


UPDATE- H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος Κόλπου Γέρας, για την ύπαρξη ακυβέρνητου Α/Κ σκάφους, έξωθεν του λιμένα “ΕΥΡΕΙΑΚΗΣ” του κόλπου Γέρας ν. Λέσβου.

Άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αλιέων μετέβησαν στην ανωτέρω περιοχή, όπου εντόπισαν  την Α/Κ λέμβο “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Λ.Π. 341 να πλέει ακυβέρνητη, ενώ ο 71χρονος κυβερνήτης της βρισκόταν εντός του θαλασσίου ύδατος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο λιμένα “ΕΥΡΕΙΑΚΗΣ” και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.