Το τελευταίο χειροκρότημα και το ευχαριστώ των φιλάθλων στην Καλλονή της Super League… «Ευχαριστούμε Καλλονή» (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Με 2-4 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική Super League . Ο τελευταίος αγώνας της Καλλονής εντος έδρας για την Super League.

Τα λάθη ήταν αρκετά και η… δουλειά φαινόταν από το καλοκαίρι. Το μπάτζετ περιορισμένο, η οργάνωση έλειπε και οι χειρισμοί έδειχναν πως η ομάδα έχει χαθεί στην μετάφραση.

Τον Γενάρη έγιναν κινήσεις, άλλες αναγκαστικές, άλλες ποιοτικές, όλες, όμως, καθυστερημένες.

Η Καλλονή το πάλεψε, προσπάθησε να το αποφύγει, όμως τελικά στις 20 του Μάρτη αποχαιρέτησε την κατηγορία και πλέον πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά της για να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. 

Η Καλλονή παρόλο την γρίνια απο φιλάθλους αντίπαλων ντόπιων  ομάδων.. είναι αλήθεια πως ανέβασε το ποδόσφαιρο της Λέσβου σε ένα άλλο επίπεδο…

Στο τελευταίο εντος έδρας παιχνίδι της Καλλονής  το δικό της κοινό, το κοινό που την αγάπησε, την αποχαιρέτισε και επίσημα από την Super League με το χειροκρότημα που τις άξιζε παρόλο την ήττα με 2-4 από τον Ατρόμητο….

Όλοι οι οπαδοί ήταν εκεί…. Το στάδιο σχεδόν γεμάτο για να πει ένα «Ευχαριστούμε Καλλονή»…..

Οι οπαδοί της Καλλονής χειροκρότησαν έντονα τους παίχτες κατά την είσοδο τους, όπως και όρθιος όλος κόσμος στο τελευταίο σφύριγμα αποχαιρέτισε την Super League από την Μυτιλήνη..αλλά και την Καλλονή από τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδόσφαιρου..

Το LesvosPost.com από την αρχή της χρονιάς ήταν εκεί.. στην ίδια θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και σήμερα ήταν εκεί για να καταγράψει το «τελευταίο χειροκρότημα» στην Καλλονή για την Super League…

Το LesvosPost.com σύντομα με ένα μοναδικό αφιέρωμα θα καταγράψει όλα αυτά τα 3 χρόνια και την πορεία της Καλλονής στην Super League.. ως και τον υποβιβασμό…...

Δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του LesvosPost το τελευταίο χειροκρότημα στο στάδιο Μυτιλήνης για την Καλλονή της Super League.....αλλά και τις φάσεις από το τελευταίο αγώνα της super league στο στάδιο Μυτιλήνης