ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Ξέχασαν" κουμπί σε πόδι κατοίκου της Καλλονής για...32 χρόνια μετά από εγχείρηση σε νοσοκομείο των Αθηνών! (pic)

Απίστευτο, κι όμως αληθινό, στην Καλλονή!


Μπροστά σε ένα θέαμα που ούτε εκείνος πίστευε, βρέθηκε ο Π.Ε. Κάτοικος Καλλονής Λέσβου, μετά απο το χειρουργείο στο οποίο επιβλήθηκε, καθώς οι γιατροί του βρήκαν στο πόδι ένα...κουμπί!

Όπως αναφέρει το kalloninews.gr o Π.Ε. για αρκετές ημέρες, ανέβαζε πυρετό και είχε ένα μεγάλο πρήξιμο στο πόδι. Αφού πήγε στον γιατρό και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, εκείνος του είπε πως το πόδι του είναι έτσι, καθώς μια βίδα που του είχε τοποθετηθεί πριν 32 χρόνια σε επέμβαση που είχε κάνει, ενοχλεί το πόδι. 

Τότε με μεγάλη απορία, εκείνος απάντησε πως ουδέποτε του είχαν τοποθετηθεί βίδες στο τότε χειρουργείο, το οποίο ακολούθησε εξ'αιτίας ενός σοβαρού τροχαίου το οποίο είχε.

Με ερωτηματικά ασθενής και ιατροί, προχώρησαν σε χειρουργείο για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει. Τότε οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν στο πόδι του Π.Ε. ένα...κουμπί!

Οι γιατροί, είπαν στον ασθενή, πως το συγκεκριμένο κουμπί χρησιμοποιήθηκε τότε στην επέμβαση του για την ευθυγράμμιση των τενόντων του, και στη συνέχεια....το ξέχασαν μέσα στο πόδι, απο το νοσοκομείο της Βούλας στο οποίο έγινε η επέμβαση!

Ο Π.Ε. πλέον αναρρώνει φυσιολογικά, μετά την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε!


ΦΩΤΟ το ξεχασμενο κουμπι- kalloninews