Αποκλειστικό| Στην Λέσβο η βραβευμένη χολιγουντιανή ηθοποιός Romola Garai για τους πρόσφυγες

Μετά την Σουζαν Σαραντον έρχεται η Romola Garai….


Τη Λέσβο επισκέπτεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L.P η γνωστή χολιγουντιανή ηθοποιός Romola Garai, η οποία δεν θα μπορούσε να μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησί.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για την εν γένει κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το LesvosPost.com η
Romola Sadie Garai αναμένεται να προσγειωθεί στην Μυτιλήνη την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, όπου μαζί με τους συνοδούς της θα κατευθυνθεί σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά- Τεπέ και αεροδρόμιο Μυτιλήνης για να δει από κοντά και να συνδράμει και εκείνη με την σειρά της στο προσφυγικό δράμα που ζει η Λεσβος. Να σημειώσουμε ότι η Romola Garai θα έχει μαζί της και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η Romola Garai θα φύγει από το νησί μας την Κυριακή 14/02.


Ποια είναι η Romola Sadie Garai

H Romola Garai (πλήρης όνομα: Romola Sadie Garai) γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1982 στο Χονγκ Κονγκ από άγγλους γονείς, και είναι ηθοποιός. Είναι γνωστή τις εμφανίσεις της στις ταινίες "Amazing Grace (2006)", "Atonement (2007)", και "Glorious 39 (2009)", και στις σειρές του BBC, όπως "Emma (2009)", "The Hour (2011)", και "The Crimson Petal and the White (2011)". Έχει προταθεί δύο φορές για το βραβείο Golden Globe.

Ο πρώτος επαγγελματικός ρόλος της Garai ήταν το 2000 στην τηλεταινία του BBC-HBO "The Last of the Blonde Bombshells", όπου έπαιξε το χαρακτήρα της Judi Dench, μιας νεαρής γυναίκας. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος της Garai ήταν το 2002 στην δραματική ταινία "Nicholas Nickleby". Έπαιξε την Kate Nickleby, έναν υποστηρικτικό ρόλο, στη καλά αναθεωρημένη ταινία. Το σύνολο του καστ έγινε ευρέως αναγνωρισμένο για την δουλειά του και τους απονεμήθηκε το βραβείο Best Ensemble από το National Board of Review. 


Το 2003, έπαιξε την 17χρονη Cassandra Mortmain στην ταινία "I Capture the Castle".Έλαβε ενθουσιώδεις επαίνους για το έργο της. Η απόδοσή του ρόλου της κέρδισε μια υποψηφιότητα για ένα πιο ελπιδοφόρο βραβείο νεοφερμένων από τα British Independent Film
Awards.