Τίμησαν την μνήμη του Π. Παντελιδη και στην Μυτιλήνη-Λουλούδια, κεριά και φωτογραφίες στην πλατεία Σαπφούς (ΦΩΤΟ)

Θαυμαστές του από την Μυτιλήνη απέτισαν φόρο τιμής στον λαοφιλή τραγουδιστή.

Μέσο ενός αυθόρμητου καλέσματος σε σχετική εκδήλωση που είχε φτιαχτεί από θαυμαστές του στο facebook, αρκετοί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εκδήλωσης το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης με ένα λουλούδι, ένα κερί και φωτογραφίες του Π. Παντελιδη με σχετικά αφιερώματα τα οποία άφησαν στα σκαλάκια της Πλατείας Σαπφούς στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Να τονίσουμε ότι αρκετοί ήταν και οι περαστικοί οι οποίοι κοντοστάθηκαν και πήραν μέρος στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

Αφού άκουσαν μερικά από τα τραγούδια του όλοι μαζί αμέσως μετά τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον αγαπημένο μουσικό της νεολαίας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Να σημειώσουμε πως χτες το μεσημέρι χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο της νεολαίας λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μέσα σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης.


Ο Π. Παντελιδης τον Αύγουστο του 2015 είχε δώσει μια μεγάλη συναυλία στα πλαίσια της περιοδείας του στο γνωστό OXY CLUB στο Μολυβο της Λέσβου όπου οι εκτιμήσεις των επιχειρηματιών λένε πως στο club είχε έως και 6000 θαυμαστές του τραγουδιστή από όλη την Λέσβο αλλά και από τα γύρω νησιά.