Κυπελλούχος του Νομού Λέσβου ο Αιολικός των 5αστερων- Αιολικός-Ηρακλής Ατσ. 5-1 (Φώτο, βίντεο)

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης, καθώς επικράτησε  άνετα του Ηρακλή Ατσικης με σκορ 5-1 στον τελικό κυπέλλου Νομού Λέσβου Λέσβου.


Τα γκολ για τους Μυτιληνιούς πέτυχαν οι Αθανασόπουλος, Μανολακουδης (αυτ) , Μπακαλης, Μανουσακης, Κερι και για την ομάδα του Ηρακλή το γκολ της τιμής έβαλε ο Κρικης Φ. 

Ο κόσμος απόλαυσε ένα γεμάτο από φάσεις και γκολ τελικό, με τους παίκτες του Αιολικού να καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο και να ικανοποιούν τους 600 και πλέον φίλους της ομάδας, που στο τέλος τους αποθέωσαν

Στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Πέτρου Μιχου ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ επικράτησε 5-1, χάρη στη διαφορά κλάσης ορισμένων παικτών που διαθέτει. 

Ο Ηρακλής αν και προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο με 1-2 καλές φάσεις μετά εξαφανίστηκε, δίνοντας χώρους στους παίχτες του Αιολικού οι οποίοι με την σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν πετυχαίνοντας 5 γκολ..

Ο Αιολικός άνοιξε το σκορ στο 20' και γρήγορα έκανε το 2 - 0.

Η ομάδα της Λήμνου στο 30'  αστόχησε σε πέναλτι όπου απέκρουσε ο Ζαχαρης
Ο Ηρακλής δεν παρέδωσε τα όπλα και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Κρίκης Φ., έκανε το 2 - 1.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στο 85' ο Αιολικός έκανε το 3 - 1 και λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού με ακόμη δύο γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 5 - 1.

Η ομάδα της Λήμνου στάθηκε με αξιοπρέπεια στον Τελικό Κυπέλλου, αλλά η ανωτερότητα του Αιολικού, ήταν ένα εμπόδιο που δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί.

Διαιτητές του αγώνα ηταν οι κύριοι: ΒΟΥΡΑΝΗΣ, ΛΥΡΗΣ, ΜΕΣΤΡΟΣ, ΚΑΝΤΑΣ.

Οι παίχτες του Αιολικού φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη των προσφύγων που χάνονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Στο γήπεδο βρισκόταν και ο μεγαλομέτοχος του Αιολικού Παναγιώτης Τρύφων ο οποίος ανέλαβε όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής του Ηρακλή Ατσικης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΕΠΣ Λέσβου, ο Αιολικός αλλά και οι φίλαθλοι τίμησαν με πανό, ενός λεπτού σιγή και μετάλλιο τον αδικοχαμένο εικονολήπτη της TVM Κώστα Βερβερη. Όλα τα πηγαδάκια που είχαν στηθεί στο γήπεδο μιλούσαν για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα.

Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Λέσβου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, ο αντιπεριφερειαρχης Σ. Κυτελης και ο κος Στεργίου

Δείτε παρακάτω τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com


Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών και του πρόεδρου της ΕΠΣΛ για τον τελικό



Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ