Η Βασιλική από την Αθήνα που υιοθέτησε 18 σκύλους απ΄ολη την Ελλάδα και τους έβγαλε βόλτα στα χιόνια της Αγιάσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια του χθεσινού μας οδοιπορικού (δείτε εδώ) στην χιονισμένη Αγιασο Λέσβου, συναντήσαμε στο δρόμο λίγο ποιο πάνω από το Σανατόριο της Αγιάσου ένα ζευγάρι που μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η κυρία Βασιλική που έμενε στην Αθήνα λοιπόν με τον σύντροφο της αποφάσισαν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να έρθουν να μείνουν μόνιμα σε ένα κτήμα στο χωριό Ιππειος Λέσβου, μαζί τους όπως μας εκμυστηρευτικέ έφεραν και 18 σκύλους από όλη την Ελλάδα τους οποίους τους έχει σαν δικά της παιδιά, τους φροντίζει τους βγάζει βόλτα και φυσικά όλα αυτά με δικά της έξοδα.

Έτσι και χτες, λίγο ποιο πάνω από το Σανατόριο της Αγιάσου και με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα συναντήσαμε το ζεύγος το οποίο εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε στην κυριολεξία τα 18 σκυλιά από το ειδικά διαμορφωμένο τζιπ για να απολαύσουν τα σκυλιά το χιόνι.

Τα σκυλιά όπως μας είπε η ίδια ήταν αδέσποτα, τα εντόπισε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας τα υιοθέτησε, τα έδωσε ονόματα και τώρα ζει μαζί με αυτά και τον σύντροφο της μακριά από την βαβούρα της πρωτεύουσας στο Ιππειος Λέσβου .

Τα λόγια είναι περιττά οπότε και αξίζει να δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο που καταγράψαμε με την βοήθεια της Τηλεόρασης Μυτιλήνης