Στο στάδιο Μυτιλήνης ο Γιώργος Καραβατάκης- Για να παρακολουθήσει την Καλλονή η κάτι άλλο; (ΦΩΤΟ)

Ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Καραβατάκης- πρώην δεξί χέρι του προέδρου της Air fast tickets Νίκου Κοκλώνη- και μελλοντικός κουμανταδόρος του Koklonis group αλλά και ιδιοκτήτης της εταιρείας ανερχόμενων ταλέντων  Easystarter ταξίδεψε στο νησί του. Τη ιδιαίτερη πατρίδα του. Τη Μυτιλήνη.


Ο νεαρός επιχειρηματίας έδωσε το παρών στο στάδιο της Μυτιλήνης όπου και παρακολούθησε μαζί με την αδελφή του Μιχαέλα και την μητέρα του το παιχνίδι με την Σκοντα Ξάνθη για την 10η αγωνιστική Super League όπου η ομάδα της Λέσβου ήρθε ισόπαλη με 2-2 σε ένα συναρπαστικό ματς ..

Πληροφορούμαστε ότι το ταξίδι στη νησί του Βορείου Αιγαίου δεν ήταν για αναψυχή…
Να σημειώσουμε ότι παλαιοτέρα ο νεαρός επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τον ελληνικό τύπο καθώς ήταν κοντά σε ένα μεγάλο deal με τον πρόεδρο της Καλλονής αλλά μετά το κλείσιμο της εταιρείας Air fast tickets στην Ελλάδα οι διαπραγματεύσεις έμειναν πίσω..

Σήμερα μετά από πολύ καιρό ο Γιώργος ξαναβρέθηκε δίπλα στην ομάδα της Καλλονής και ξαναφούντωσαν τα σενάρια που θέλει το Γιώργο να γίνεται συμπαίκτης με τον Νικό Μιχαλακη με σκοπό την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία….

Φυσικά για ότι νεότερο το LesvosPost.com θα σας ενημερώσει…


Μπράβο στον Γιώργο που δεν ξεχνάει την πατρίδα του.