Μεγάλη φωτιά στο πρατήριο-παρασκευαστήριο «Φούρνος Με Ξύλα» στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής σε παρασκευαστήριο φούρνου στην Μυτιλήνη.


Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 6:20 στο παρασκευαστήριο  "Φούρνος ΜΕ τα Ξύλα" στην περιοχή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αλλά και στο διπλανό κατάστημα “MOTOR SERΒOS” της ίδιας επιχείρησης.

Η φωτιά που ξεκίνησε από το χώρο του καταστήματος MOTOR SERBOS προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη γειτονιά από τους πολύ πυκνούς καπνούς που σκέπασαν όλη την περιοχή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης άλλα και γενικότερα της γύρω περιοχής.

Πυκνοί καπνοί προκάλεσαν τον πανικό σε περιοίκους αλλά χάρις την επέμβαση της πυροσβεστικής με 4 οχήματα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο 

Στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις, με 4 οχήματα, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης για τυχών αναζωπυρώσεις. Στο σημείο επίσης βρίσκεται και περιπολικό της αστυνομίας όπου ερευνά για τυχών εμπρησμό.

Άνδρες της πυροσβεστικής έχουν μπει μέσα στο φούρνο και ερευνούν για το αν υπάρχουν εύφλεκτες φιάλες υγραερίου.

Από τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά ξεκίνησε στην οροφή του καταστήματος MOTOR SERBOS και επεκτάθηκε γρήγορα και στο παρασκευαστήριο του Φούρνου Με Ξύλα..

Τέλος να σημειώσουμε ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά το παρασκευαστήριο ήταν κλειστό.

Για την ώρα δεν μπορεί να υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς που δυστυχώς με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι εκατοντάδες ευρώ για ένα κατάστημα που τροφοδοτεί πολλά υποκαταστήματα «Φούρνου Με Ξύλα» σε όλη την Μυτιλήνη.….

Για το συμβάν ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Μυτιλήνης.

UPDATE: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Υ


Πυρκαγιά σημειώθηκε χθες σε αρτοποιείο, και σε επιχείρηση εμπορίας μοτοποδηλάτων στην περιοχή κάτω Χάλικας Μυτιλήνης. Ώρα έναρξης του συμβάντος 18:05 της 06-11-15 και ώρα λήξης 21:40 της ίδιας ημέρας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τέσσερα (4) οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης με δέκα (10) άνδρες. Διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.