Το πάλεψε η Καλλονή αλλά ο ανώτερος Πανιώνιος την τέλειωσε με 2 γκολ-Πανιώνιος-Καλλονή 2-0

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 την Καλλονή και παραμένει αήττητος για 18 σερί αναμετρήσεις στην Νέα Σμύρνη σε όλες τις διοργανώσεις!


Καλύτερος ο Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά του αγώνα πίεσε την άμυνα της Καλλονής και έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες με τον Βιγιάλμπα.

 Το 1-0, ωστόσο, έγινε μετά από ένα λάθος των φιλοξενούμενων. Ο Αντέτζο έδωσε κατά λάθος τη μπάλα στον Καραμάνο, αυτός έδωσε τη σωστή στιγμή στον Μπακασέτα κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 στο 11ο λεπτό.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την Καλλονή να ανεβάζει στροφές και να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους. Βέβαια την εμφάνιση τους έκαναν τα σκληρά μαρκαρίσματα. 

Αποκορύφωμα στο πρώτο μέρος ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κρολ στον Μπακασέτα που έφερε αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο να έχει δυο ακόμα καλές στιγμές σε σουτ του Βιγιάλμπα (όμως ο Χογκ έπεσε και έσωσε την εστία του) και του Μπουμάλ που πέρασε εκτός. 

Κακός ρυθμός, γκολ ο Πανιώνιος

Το παιχνίδι ήταν κακό στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο ωστόσο να ελέγχει το ρυθμό και να μην τρώει φάσεις. Στο 68ο λεπτό ο Ιστορικός έφτασε σε ένα ακόμα γκολ ξανά με τον Μπακασέτα. Ο Μπουμάλ σήκωσε τη μπάλα, ο Έλληνας άσος κοντρόλαρε και με φοβερό σουτ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 3-0, όμως ο Ανσαριφάρντ αντί να τελειώσει τη φάση φάτσα με τον Χογκ έδωσε κακή πάσα στον Μπουμάλ που σούταρε άουτ. Το παιχνίδι τελείωσε με την Καλλονή να έχει δοκάρι στο 91ο λεπτό με τον Μανούσο.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Καραμάνος (Μασούρας 66'), Βιγιάλμπα (Ανσαριφάρντ 58'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 87'). 

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Ανστασιάδης (Γιορέντε 70'), Αντέτζο, Ολυκα, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς (Κλαντρούμπσκι 89'), Γεωργίου, Ελλακόπουλος (Μπαργκάν 46'), Μανούσος.


Πηγη sport24.gr