Κάτι αλλάζει στο MARUSH CAFÉ BAR στην Προκυμαία Μυτιλήνης…. Μεγάλες αλλαγές για μεγάλη διασκέδαση… (ΦΩΤΟ)

Με άρωμα Νέας Υόρκης υποδέχεται το φετινό χειμώνα ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος του MARUSH CAFÉ BAR στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές το πιο hot ALL-DAY στέκι της Μυτιλήνης το μοναδικό πλήρως ανακαινισμένο MARUSH CAFÉ BAR!!!


Το GRAND OPENING θα γίνει την Πέμπτη στις 23:00…με τον DJ MANOLO

Με θέα την Προκυμαία Μυτιλήνης,  από νωρίς το πρωί για τον καφέ σου -όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον γνωστό και αγαπημένο καφέ του MARUSH ως αργά το βράδυ για χαλαρό ποτάκι και ποιο αργά για τα μεγαλύτερα βραδινά παρτυ της Μυτιλήνης.

Στο ανακαινισμένο ολοκληρωτικά πλέον MARUSH το ξύλο και η πέτρα κυριαρχεί στη διακόσμηση, ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν στο φως του ήλιου να λούζει το εσωτερικό του.

Ο κ. Σουρλαγκας Δημήτρης ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας μιλώντας στο «LesvosPost.com» τονίζει ότι σκοπός του δεν είναι η μετατροπή του χώρου σε άλλου είδους επιχείρηση, αλλά μόνο η ανακαίνισή του με κάποιες πρόσθετες βελτιώσεις που δεν θα αλλοιώνουν το στυλ και τον χαρακτήρα του. 

 Για τις ηλιόλουστες μέρες, τα εξωτερικά τραπεζάκια  με θεά την προκυμαία Μυτιλήνης αποτελούν ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, δοκιμάζοντας κάποιον από τα γευστικούς καφέδες τα παγωτά και κοκτέιλ….

Εκτός από τους εδώ και 20 χρόνια σταθερούς θαμώνες του, το προτιμούν και πολλοί επώνυμοι της Λέσβου και οχ μόνο….

Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε μέχρι αύριο 08 Σεπτεμβρίου που θα είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τους θαμώνες του…

Το café-bar marush είναι από τα παλιότερα café στην Προκυμαία Μυτιλήνης καθώς η έναρξη του χρονολογείτε περί το 1995.

Ένα στέκι που κλείνει 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης και γνωρίζει καλά πώς να μετατρέπεται από lounge «στάση» για καφέ, χυμούς και κρύα σνακς σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά φοιτητικά points με την πιο dance διάθεση στη Μυτιλήνη.

Μουσικές θεματικές βραδιές και σούπερ parties με guests djs και events με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνονται συχνά το talk of the town συνδέοντας το όνομά του με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση και απογειώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού nightwalkers…

Μέχρι την Πέμπτη πάρτε μια γεύση από το νέο MARUSH CAFÉ BAR……