«ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ»….και χιλιάδες κόσμου όρθιοι στην μεγάλη συναυλία των Stavento στο παρκινγκ Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Mία... "τρελαίνομαι" συναυλία με τους STAVENTO, απόλαυσαν χιλιάδες κόσμου το Σάββατο 22-08-15 σε ένα ασταμάτητο αυγουστιάτικο PARTY στο stage της 3ης Expo Aegean 2015 όπου διοργανωτής της συναυλίας ήταν η εταιρεία Start From Zero Productions.


Ακούραστοι, ευρηματικοί, αυθόρμητοι, με δεκάδες επιτυχίες στο βιογραφικό τους, μετέτρεψαν το "πέταλο" της συναυλίας σε ένα τεράστιο χορευτικό stage, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης (ΜΕΘΥΣΟΣ) και ο Βαγγέλης Γεωργατζής (ΕΥΟ) άφησαν το στίγμα των STAVENTO με την νεαρή Κωνσταντίνα Χριστοπούλου (που συμμετείχε στο "THE VOICE") να κερδίζει και εκείνη με τη σειρά της την αγάπη του κοινού, που επαναλάμβανε συχνά και ρυθμικά το όνομα της.

Όπως και με τη μεγάλη συναυλία του Χαρουλη, που διοργάνωσε επίσης η Start From Zero Productions, το κοινό της Λέσβου έδωσε τις δικές του έμμεσες απαντήσεις για τα λουκέτα στη διασκέδαση τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι και στη χθεσινοβραδινή μεγάλη συναυλία των STAVENTO και πάλι οι Λέσβιοι (απ)έδειξαν ότι το νησί μας χρειάζεται τέτοια events που εκτός από διασκέδαση, προσφέρουν μία ζωντανή διαφήμιση για την Λέσβο!

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στο ρυθμό που υπέδειξε ο Μιχάλης Κουινέλης και η παρέα του. Τα χέρια ψηλά υποδείκνυαν πως το κέφι δεν σταματούσε.. ενώ άπαντες τραγουδούσαν δυνατά τους στίχους τους των επιτυχιών των Stavento.


Όποτε πάμε πάλι «Όταν Θα Λέω Sta…Εσείς Θα Λέτε Vento» STA…..VENTO

Το Lesvospost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτήν την συναυλία βρέθηκε στο μουσικό stage της 3ης expo Aegean και κατέγραψε τα παρακάτω αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες …


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com