Διώχνουν τον άνθρωπο που αναβάθμισε το Φανάρι Μυτιλήνης-Ξανά απόφαση για λουκέτο στο στέκι των ψαράδων στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Την απόφαση να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του κυλικείου που λειτουργεί στο Φανάρι, γνωστό και ως “στέκι των ψαράδων’’, έλαβε χτες η Λιμενική Επιτροπή. 


Μια απόφαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπευθύνου του χώρου Μιχάλη Ανδριάνη.

 Το θέμα πάντως αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς ο κ. Ανδριάνης κάνει λόγο για πόλεμο συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την απόφαση, ενώ δηλώνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να μην κλείσει το μαγαζί του.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει άδεια κυλικείου και ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο το έχει παραχωρήσει δωρεάν στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων "Ο Τρίτων", που με την σειρά του το παραχώρησε στον σημερινό υπεύθυνο ο οποίος και το λειτουργεί.

Ο κος Ανδριανης είχε παρακαλέσει να πάρει μια παράταση εως 30/08 μέχρι να συγκεντρώσει  τα απαραίτητα έγγραφα κάτι που τελικά έγινε καθώς στις 31/07 το δέχτηκαν και το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά μέχρι και χθες…!!

Χθες όμως ξαφνικά ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της επιχείρησης έλαβε ένα έγγραφο κόλαφος από το λιμεναρχείο όπου του έλεγε πως πρέπει να κλείσει άμεσα την επιχείρηση του.

Φώτο το έγγραφο του λιμεναρχείου
Το Λιμενικό Ταμείο είχε λάβει την απόφαση να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας κυλικείου που έχει ο επιχειρηματίας, διαπιστώνοντας ότι δεν λειτουργεί απλά ως αναψυκτήριο, αλλά ως χώρος εστίασης των πελατών.

Κάπως έτσι αποφάσισαν μετά από 40 χρόνια λειτουργίας του συγκεκριμένο καταστήματος κι αφού ο ιδιοκτήτης ξόδεψε ένα καρό χρήματα για να αναβαθμίσει την περιοχή και το αναψυκτήριο πως όλα είναι παράνομα και το ΚΛΕΊΝΟΥΝ !!!!

Δεν τους απασχολεί βέβαια ούτε το ότι πετάνε την οικογένεια του κ Ανδριανη στο δρόμο ούτε βέβαια και τις οικογένειές 7 ατόμων που απασχολεί στην επιχείρηση του!!

Ο κος Ανδριανης μας τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα βγάλει ονόματα και στοιχειά στα ΜΜΕ για να ξέρει ο κόσμος και οι θαμώνες του γιατί έκλεισε το κατάστημα του.


Ο κος Ανδριανης σε μια πρώτη δήλωση του μας είπε: Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους εσάς που μας στήριξε αυτά τα 3 χρόνια με την παρουσία σας κι αν κάπου κάναμε κάποιο λάθος εγώ αλλά κι όλοι όσοι εργάστηκαν εδώ σας ζητάμε συγνώμη !!! Εμείς δεν θα χαθούμε.....σύντομα θα σας ενημερώσω για το που μπορείτε να μας βρείτε ώστε να συνεχίσουμε να περνάμε καλά !!! Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα !!!!!!!!!

Φώτο το έγγραφο του λιμεναρχείου