Μαγική αυλαία για τις συναυλίες της 3ης expo Aegean με τους Βασίλη Καζούλη και Νίκο Ζιώγαλα στο πάρκινγκ Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Η αυλαία για τις συναυλίες της 3ης expo Aegean 2015 έπεσε την Κυριακή το βράδυ με τους Βασίλη Καζούλη, Νίκος Ζιώγαλα και τους ταλαντούχους On The Road. 


Βασίλης Καζούλης και Νίκος Ζιώγαλας... Δύο σημαντικοί τραγουδοποιοί και ας μας επιτραπεί ένας πιο προσωπικός τόνος - σπουδαίες προσωπικότητες που διατηρούν αναλλοίωτο το αρχέγονο πάθος τους για την μουσική. Μεταξύ αυτών οι μουσικές και οι εποχές...

Από τα πιο μικρά απομονωμένα μπαράκια στης Ελλάδας, τις μικρές πόλεις και τα όμορφα νησιά μέχρι τις μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και της συμπρωτεύουσας, το εκρηκτικό δίδυμο Βασίλης Καζούλης – Νίκος Ζιώγαλας θα εφευρίσκει πάντα τον τρόπο να μας παρασέρνει σε ένα ταξίδι αλλιώτικο από τα άλλα.

Η Λέσβος και οι επισκέπτες της 3ης expo Aegean 2015 είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσει στο stage της έκθεσης όπου η Start From Zero Productions είχε φτιάξει.
Λίγο πριν τις 23:00, αφού τα φώτα χαμήλωσαν και οι κιθάρες κουρδίστηκαν, όλη η παρέα έγινε μια φωνή. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Βασίλης Καζούλης μας χάρισε αρκετά από τα τραγούδια που έχουμε χιλιοψιθυρίσει μέσα στα χρόνια όπου μας έβαλαν σε μια διαφορετική διάθεση άκρως νοσταλγική.

Μαζί του στην σκηνή βρέθηκαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Δημήτρης Χατζηδημητρίου (πιάνο και φωνητικά), ο Μιχάλης Μήτος (κρουστά) και ο Ρωμανός Φασούλης (κιθάρα). Επίσης επί σκηνής τον συντρόφευσε φωνητικά με τη γλυκύτατη φωνή της η Νεφέλη Φασούλη, η οποία μας μάγεψε επίσης με το βιολί της.

Η σκυτάλη πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο Νίκο Ζιώγαλα. Αυτή τη φορά συνδυάστηκε επί σκηνής με τους εκπληκτικούς, ταλαντούχους On The Road.
Με το μισό συγκρότημα να το έχουμε δει προ λίγης ώρας παρέα με τον Καζούλη, έμελλε να συναντήσουμε ξανά και να μας ενθουσιάσει για ακόμα μία φορά ο Παρασκευάς Θεοδωράκης.

Με μεγάλη χαρά απολαύσαμε τα country – rock ακούσματα των On The Road, δύο νέοι πλην έμπειροι μουσικοί, ερχόμενοι από τη «μακρινή» Θεσσαλονίκη, ένα εκρηκτικό ντουέτο που με μεγάλη μαεστρία κατάφεραν να ταιριάξουν τις συνθέσεις τους σε ένα πρόγραμμα όπου η παράδοση συναντά το μοντέρνο ήχο.

Παρέα με τον Νίκο Ζιώγαλα, τραγούδησαν για «μια σταρ του σινεμά» και φυσικά για τη «Βασιλική». Απολαύσαμε επίσης το Νίκο Ζιώγαλα να τραγουδάει για πόλεις που γνωρίζει «Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα» αλλά και για «μπόρες» που πάντοτε περνάνε.

Ισορρόπησε με μεγάλη αλήθεια με απίστευτες ομολογουμένως ενορχηστρώσεις ανάμεσα στους παραδοσιακούς και ροκ ήχους, τις ινδιάνικες φωνές του Παρασκευά Θεοδωράκη που μιλούν για τη γη, τον έρωτα και τη ζωή. Στο πιάνο ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου μας καθήλωσε με τη δεξιοτεχνία του και η συνέχεια είναι σίγουρη και καθ' όλα επιτυχημένη για τους On The Road!

Διοργανωτής της συναυλίας που έγινε στα πλαίσια της 3ης expo Aegean 2015 ήταν η εταιρεία Start From Zero Productions.

Το Lesvospost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτήν την συναυλία βρέθηκε στο μουσικό stage της 3ης expo Aegean και κατέγραψε τα παρακάτω αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες …










Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com