Πέφτει σήμερα η αυλαία για την 3η expo Aegean-Χιλιάδες κόσμου το 3ημερο στο πάρκινγκ Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Πέφτει σήμερα Δευτέρα (24/08) το απόγευμα θριαμβευτικά η αυλαία για την 3η EXPO AEGEAN, τη μεγαλύτερη Ελληνοτουρκική έκθεση στο Αιγαίο !

Η 3η expo Aegean ξεκίνησε πανηγυρικά την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 και ολοκληρώνεται θριαμβευτικά σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Χάρη στη συντονισμένη διαφημιστική καμπάνια, αλλά και τη φήμη που έχει ήδη κατακτήσει η EXPO AEGEAN της ΗΧΟ Α.Ε, εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από το εξωτερικό πλημμύρισαν την έκθεση και τις τέσσερις ημέρες διεξαγωγής της.

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της έκθεσης. Σημαντικός και ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών που βρέθηκαν αυτό το 3μερο στη Μυτιλήνη για την έκθεση .

Ο αριθμός και η ποιότητα εκθετών και επισκεπτών, οι διαδραστικές και επιμορφωτικές παράλληλες εκδηλώσεις στη διάρκεια της έκθεσης, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η EXPO AEGEAN  δεν είναι απλώς μια έκθεση- θεσμός για τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία, αλλά και ένα εξαιρετικά σημαντικό εμπορικό φόρουμ, για ολόκληρο τον κλάδο των επιχειρήσεων αλλά και για την Ελληνοτουρκική φιλιά.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο Λέσβου συναντήσεις "Ελληνο-Τουρκικών Επιχειρηματικών Συνεργασιών B2B".

Η διοργάνωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων, του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Λέσβου, του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με συμμετοχή επιχειρήσεων & φορέων από Ελλάδα και Τουρκία.

Η έκθεση περιλάμβανε τεράστια γκάμα προϊόντων που αναλύεται σε πολλά περίπτερα επιχειρήσεων και εκθέτες από την Ελλάδα και την Λέσβο αλλά και από την Τουρκία.

Επίσης στην έκθεση πραγματοποιήθηκαν και μία σειρά εκδηλώσεων και μεγάλων συναυλιών. Να τονίσουμε ότι η είσοδος για όλα αυτά ηταν ΔΩΡΕΑΝ ενώ για τις μεγάλες συναυλίες η είσοδος ήταν 10€

Η «expo – AEGEAN» είναι παράρτημα της εταιρείας οπτικοακουστικών συστημάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» με έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση εμπορικών – τουριστικών – παραγωγικών – πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στην Τουρκία

Tο 2013 η «expo - AEGEAN» διοργάνωσε την 1η εμπορική - τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην μαρίνα Μυτιλήνης όπως και το 2014 την 2η  «expo - AEGEAN» με συμμετοχή περισσοτέρων από 100 επιχειρήσεων - φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Στην έκθεση όπου φέτος είχε δωρεάν είσοδο πραγματοποιήθηκαν υπό της αιγίδα της Start From Zero Productions τρεις μεγάλες συναυλίες με τους Χαρουλη, STAVENTO, και Καζουλη-Ζιώγαλα να βάζουν φωτιές για τρεις ημέρες στο μουσικό stage που είχε στηθεί. (Ανατρέξτε στο LesvosPost.com για αναλυτικά ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες)

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Αυγούστου 2015

7.00 μ.μ. Γευσιγνωσία με τον «ΕΛΑΪΤΗ» και προϊόντα της «FLAVOUR FACTORY» με αποκλειστικό αντιπρόσωπο Λέσβου τις " ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. ''
8.00 μ.μ. Χορευτικό των Πολιτιστικών Συλλόγων, Πηγής και Κεραμειών. Χοροδιδάσκαλος Κώστας Αγκοπιάν
8.30 μ.μ. Χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Ερεσσού. Χοροδιδάσκαλος Κώστας Αγκοπιάν
8.45 μ.μ. Χορευτικό δρώμενο από την Πολιτιστική Αθλητική δράση Μυτιλήνης «Εν χορώ».Χοροδιδάσκαλοι: Σωκράτης Κουρουλής, Στέλιος Καραφασούλης.
9.00 μ.μ. Χορευτικό της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Δήμου Λέσβου. Χοροδιδάσκαλος Κώστας Αγκοπιάν
9.15 μ.μ. Ο Σύλλογος Πολιχνίτου «ο Μπάλος» σε μουσικοχορευτική παράσταση. Χοροδιδάσκαλος: Λευτέρης Τσιτσάνος. Πρόεδρος: Μεταξία Συκά
10.00 μ.μ. Συναυλία με παραδοσιακό τοπικό συγκρότημα. Είσοδος ελεύθερη.

Το Lesvospost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας στην 3η expo Aegean 2015 βρέθηκε στο πάρκινγκ Μυτιλήνης και κατέγραψε τα παρακάτω αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες…











Χορηγός επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις LesvosPost.com