Μέχρι το ξημέρωμα…..Τα έσπασε ο Στράτος Καραμανωλης στο Island Club στο Πλωμάρι (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δικό μας παιδί που μας έλειψε ο Στράτος Καραμανώλης επέστρεψε δυναμικά την Παρασκευή 10-07-15 για μια μοναδική live βραδιά στο Island club λίγο έξω από το Πλωμάρι Λέσβου.

O δικός μας Στράτος Καραμανώλης, το παιδί που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης Φιλοσοφία και Living Room μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην Αθήνα με το σχήμα της Πέγκυ Ζήνα και του Νίκου Οικονομοπουλου πέρυσι αλλά και με Οικονομοπουλο-Βανδή φέτος επέστρεψε ξανά στον τόπο που τον ανέδειξε για μια μοναδική εμφάνιση στo Πλωμαρι και συγκεκριμένα στο Island club λίγο έξω από το Πλωμάρι Λέσβου στον δρόμο προς Μελιντα

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Ο γνωστός τραγουδιστής από την Λεσβο έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο Island club και χάρισε στο κοινό, παλιές και νέες επιτυχίες πολλών τραγουδιστών. 

Λίγο μετά τις 01:30 στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του στο Island club ανέβηκε μαζί με τον πιανίστα του  ένας καλλιτέχνης που με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Ο λόγος για τον Στράτο Καραμανωλη όπου τραγούδησε και ξεσήκωσε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.. κυριολεκτικά καθώς δεν σταμάτησε να τραγουδά έως τις 6:30 το πρωί του Σαββάτου…..

Η βραδιά κύλισε με τραγούδια που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει… Πολλά είδη μουσικής:  έντεχνα, λαϊκά, ροκ κομμάτια, έγιναν όλα ένα….!

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτό το event βρέθηκε εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ την εμφάνιση του σέξι τραγουδιστή.




Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 6980480000, 69787031107

Official facebook Island: Island Club, Plomari

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του Island club….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!
Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos