Έκλεισαν οι κάλπες … Ο κόσμος στην Λέσβο ψήφισε παραλία (ΦΩΤΟ)

Έκλεισαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Λέσβου, και ξεκίνησε ο μαραθώνιος της καταμέτρησης των ΝΑΙ η των ΟΧΙ.


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε από το πρωί η ψηφοφορία σε όλη την Λέσβο.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 07.00 το πρωί της 5ης Ιουλίου στα 190 εκλογικά τμήματα της Λέσβου και έκλεισαν στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.  
Σε ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα -τα όποια προβλήματα αφορούν κυρίως στις εφορευτικές επιτροπές- πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία σε όλη την Λέσβο. 

Το LesvosPost.com έκανε περιοδεία και συνομίλησε με ψηφοφόρους σε αρκετά εκλογικά τμήματα της Μυτιλήνης όπου μας δήλωναν αβέβαιοι για τον μέλλον της πατρίδας μας.. 

Σύμφωνα με την Singular Logic περίπου στις 21.00 θα μπορεί να γίνει η πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Να τονίσουμε ότι η μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε από τα εκλογικά τμήματα δείχνει ότι ο νικητής του δημοψηφίσματος θα είναι η αποχή. 

Πολλοί κάτοικοι της Λέσβου αποφάσισαν να πιουν το καφέ τους και να κάνουν τα μπάνια τους στην θάλασσα.

Το κλίμα  είναι ήπιο, όπως άλλωστε ήταν όλη την εβδομάδα, η προσέλευση μέχρι τώρα στα περισσότερα εκλογικά τμήματα είναι περιορισμένη ενώ τα προγνωστικά υπέρ του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ, δίνουν και παίρνουν στα πολιτικά στέκια και στα καφενεία της Λέσβου.

Έξω από τα εκλογικά κέντρα κυρίως της Μυτιλήνης πολλοί ηταν οι υποστηρικτές του ΟΧΙ και του ΝΑΙ που κολλούσαν χαρτάκια με τις παραπάνω φράσεις (ΟΧΙ, ΝΑΙ) στους πολίτες που πήγαιναν να ψηφίσουν.

Να τονίσουμε ότι και χτες τα μεσάνυχτα αλλά και σήμερα τις πρωινές ώρες και μέχρι πριν λίγο είχαμε ουρές στα ΑΤΜ όπου πολίτες μην ξέροντας τι θα γίνει από Δευτέρα έτρεξαν να βγάλουν τα 50€.

Στην αρχική σελίδα του LesvosPost.com μπορείτε να δείτε από τις 21:00 τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος όπως τα μεταδίδει το ΥΠΕΣ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λέσβο μετά το δημοψήφισμα με Βίντεο και φωτογραφίες..


Δείτε φωτογραφικό υλικό από την ημέρα δημοψηφίσματος στην Λέσβο…