Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης, μάγεψαν το κοινό της Λέσβου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοναδική βραδιά έζησαν την Τετάρτη 29/07 οι κάτοικοι της Λέσβου και οι επισκέπτες που είχαν την τύχη να βρίσκονται στο νησί μας.


Τραγούδια με αίμα. Τραγούδια από πέτρα. Τραγούδια για το όνειρο που πάντα θα κυνηγάμε. Τραγούδια για να ξορκίσουμε τους εφιάλτες, που και τότε και τώρα μας περικυκλώνουν. Αυτά είναι τα τραγούδια που ακούστηκαν. Είναι τραγούδια της αθωότητάς μας, είναι τραγούδια της μνήμης μας. Και ένας Λαός που έχει μνήμη μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης, μάγεψαν το κοινό και μετέτρεψαν το Θέατρο κάστρου Μυτιλήνης σε μια μεγάλη γιορτή, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 700 θεατές.

Η παράσταση μάγεψε το κοινό της Μυτιλήνης που τραγουδούσε μαζί με τους ερμηνευτές όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους…

Η εικόνα του γεμάτου θεάτρου κάστρου, σε αρμονία με το ξεχωριστό τοπίο του Κάστρου και οι μοναδικές ερμηνείες των καλλιτεχνών, συνέθεσαν μια ιδιαίτερη εμπειρία, η οποία θα αποτελέσει οδηγό για μελλοντικές εκδηλώσεις.

Δραματική - λυρική και επική ταυτοχρόνως- η Μάνου, με πάθος και ακρίβεια ο Θωμαίδης πλαισιωμένοι από τον πολυσύνθετο Θύμιο Παπαδόπουλο με τα πνευστά του, τον σπουδαίο Θοδωρή Οικονόμου με το πιάνο του και φυσικά από τον Θάνο Μικρούτσικο, μας ταξίδεψαν με τραγούδια που μας εμψύχωσαν και μας απογείωσαν.

Η πιο όμορφη θάλασσα», «ο Ντικ», «η Δίκοπη ζωή» θα είναι εκεί. Όπως και οι... «Κρύες γυναίκες» σε μια «Πιρόγα» θα συναντήσουν τη «Ρόζα». «Η Ταράτσα», «τα Κελιά» και το «Μιλώ» του Μίκη ήταν εκεί.

Στις πρώτες θέσεις ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ Αστυρακακη καταχειροκροτούσαν τους ερμηνευτές..





Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2015 και μοναδικός χορηγός επικοινωνίας από ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σε αυτήν ήταν το LesvosPost.com....


Το L.P ήταν εκεί με το συνεργείο του και κατέγραψε αποσπάσματα από την μεγαλειώδη συναυλία στο Κάστρο Μυτιλήνης



Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Φωτογραφίες-Βίντεο Στεφάνου Ευστράτιος (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)


Βοηθός κάμεραμαν: Ραφαήλ-Αναστάσιος  Στεφάνου (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)