Ασχολούμαστε με τον οίκο ανοχής της Μυτιλήνης..και αφήνουμε το πρόβλημα να γιγαντώνεται…!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και μερικές ώρες από την στιγμή που το LesvosPost.com αποκάλυψε για τους μετανάστες που πηγαίνουν σε οίκο ανοχής έχει γίνει πραγματικά χαμός σε φιλοκυβερνητικά site αλλά και σε γνωστή τοπική ιστοσελίδα της κυβέρνησης….


Εδώ και μερικές ώρες τα φιλοκυβερνητικά αυτά site με σκοπό να ξεχαστεί λίγο το θέμα με τους χιλιάδες μετανάστες που στοιβάζονται καθημερινά σε δρόμους πλατείες, λιμάνια, κέντρα μεταναστών κτλ της Λέσβου έχει εξαπολύσει μέσω φυσικά της τοπικής ιστοσελίδας επίθεση κατά του LesvosPost.com προσπαθώντας να διαψεύσει την είδηση μας που κανένας φυσικά δεν την διαψεύδει, κανένα ΜΜΕ εκτός από τα φιλοκυβερνητικά site και την τοπική ιστοσελίδα…

Σήμερα η υπεύθυνη του οίκου ανοχής μιλώντας στην κάμερα δήλωσε πως καθημερινά φοβάται να βγει έξω από το σπίτι της καθώς είναι σε περιοχή όπου συχνά βγαίνουν μετανάστες και κυριολεκτικά κυκλώνουν το σπίτι της, η ιδιοκτήτρια το μόνο που διαψεύδει και φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς είναι ότι στον οίκο ανοχής δεν δέχεται μετανάστες παρά μόνο Έλληνες..... 

Να τονίσουμε ότι ουδέποτε μιλήσαμε εμείς για επεισόδια με μετανάστες στον οίκο ανοχής, απλώς είπαμε ότι αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας καθώς ο χώρος του οίκου ανοχής είχε καταληφθεί από μετανάστες..  ΔΕΙΤΕ εδώ το αρχικό δημοσίευμα μας.

Το ρεπορτάζ μας στηρίχθηκε σε επιτόπου έρευνα προχθές το βράδυ και φυσικά σε πληροφορίες κατοίκων και καταστηματαρχών της γύρω περιοχής και όχι όπως διαδίδει τοπική ιστοσελίδα από το facebook,

Τώρα ο ιδιοκτήτης της τοπικής ιστοσελίδας όπου το παίζει φιλεύσπλαχνος έχοντας στην πλάτη του φυσικά το κρατικό χρήμα το τελευταίο διάστημα εκτελώντας πάντα εντολές και γράφοντας ανώνυμα  από τότε που ξεκίνησε καθημερινά δημοσιεύει άρθρα για το μεταναστευτικό της Λέσβου με ξένα βίντεο και ουδέποτε ο ίδιος έχει πάει να δει επιτόπου το θέμα όπως και σε κανένα άλλο θέμα του νησιού..

Δεν είδαμε να γράψει άρθρο και να διαψεύσει ο ίδιος η τα φιλοκυβερνητικά site για θέμα που δημοσιεύτηκε σε άλλη σελίδα της Λέσβου για τον βιασμό ανήλικης Σύριας;

Δεν είδαμε να γράψει άρθρο και να διαψεύσει ο ίδιος η τα φιλοκυβερνητικά site για θέμα που δημοσιεύτηκε σε άλλη σελίδα της Λέσβου που έλεγε ότι μετανάστες έκλεψαν αγροτικό;

Η πραγματικότητα και σε αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε και να αφήσουμε τους οίκους στην ησυχία τους είναι ότι το θέμα με το μεταναστευτικό της Λέσβου αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σήμερα, η Λέσβος συνεχίζει να δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό αφίξεων αγγίζοντας σχεδόν τις 19.000 από τους 48.000 που έχουν αφιχθεί σε όλα τα Ελληνικά νησιά.

Στη Λέσβο σήμερα παραμένουν περίπου 2.200 με 2.500 άτομα. Το κέντρο στη Μόρια στεγάζει πάνω από 1.000 άτομα, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Καρά Τεπέ που χρησιμοποιείται ως προσωρινός χώρος στεγάζονται στριμωγμένοι περίπου 1.000 ακόμα πρόσφυγες.

Και φυσικά πολλοί βρίσκονται στο λιμάνι Μυτιλήνης, στην προκυμαία, στο παρκινγκ του λιμανιού, σε διάφορα στενά, έξω από το δημοτικό θέατρο κτλ.

Η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι τραγική, αφού οι μετανάστες μη έχοντας που να μείνουν, κοιμούνται στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, στους δρόμους και σε κτίρια του Δημοσίου, όπως το Τελωνείο, το περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου και άλλα.

Η εικόνες των μεταναστών, με γυναίκες, παιδιά, υπερήλικες που δεν έχουν να φάνε, να πιουν λίγο νερό και κοιμούνται καταγής, συγκλονίζουν.

Οι αρχές ασφαλείς έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, μη έχοντας καμία απολύτως βοήθεια από την πολιτεία.

Σε αυτό το θέμα θα επικεντρωθεί κανένας;;; η θα συνεχίσουμε να ακούμε ότι μας φουμάρουν τα φιλοκυβερνητικά site με σκοπό να ξεχαστεί λίγο το μεγάλο θέμα..!!!

Τέλος μέχρι εδώ σε αυτό το θέμα.. Η Λέσβος έχει μεγαλύτερα προβλήματα από το να ασχολείται με τους οίκους ανοχής…… 

Πέρα απ όλα αυτά είναι επιλογή σας τι διαβάζεται και τι όχι.. Εσείς επιλέγετε την ενημέρωση σας…

Το LesvosPost.com πάντως θα συνεχίσει να είναι η φωνή του πολίτη της Λέσβου, θα συνεχίσει να είναι ανεξάρτητο από κόμματα, πολιτικούς κτλ..

Και θα συνεχίσει να γράφει πάντα επώνυμα……

Με εκτίμηση προς όλους τους χιλιάδες αναγνώστες μας

Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ