UPDATE: Εμπρησμός σε μηχανάκι χτες στην Μυτιλήνη- «ΠΟΛΕΜΟΣ» μεταξύ φιλάθλων στο κέντρο της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το LesvosPost.com εμπρησμό σε μηχανάκι τύπου Kawasaki είχαμε χτες στις 21:45 στα Λαδάδικα Μυτιλήνης.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας άγνωστοι έβαλλαν φωτιά σε μηχανάκι που ήταν παρκαρισμένο στα Λαδάδικα Μυτιλήνης έξω από καφετέρια. Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το μηχανάκι και χάρις την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε στα παρακείμενα καταστήματα.

Επίσης Σύμφωνα με πληροφορίες μας κατά την διάρκεια αλλά και μετά την φωτιά στο μηχανάκι είχαμε έντονους διαπληκτισμούς μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην περιοχή γύρω από την αγορά, η αστυνομία όπου έσπευσε γρήγορα στο σημείο απέτρεψε τα χειρότερα.

Εδώ και μέρες υπάρχει ένας ατέλειωτος πόλεμος λέξεων με εκατέρωθεν ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Μυτιληνιών φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Να σημειώσουμε ότι χτες στο ΟΑΚΑ έπαιζαν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για εξ αναβολής ματς του πρωταθλήματος μπάσκετ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα είχαμε επεισόδια και εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟ στον αγωνιστικό χώρο. Στην αναμέτρηση επικράτησε ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Π.Υ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ:


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μηχανάκι στην περιοχή Λαδάδικα στην Μυτιλήνη.Απο την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το μηχανάκι τύπου Kawasaki.  Ώρα έναρξης του συμβάντος 21:45 της 02-05-2015 και ώρα λήξης 23:00 της ιδίας ημέρας. Στην κατάσβεση έσβησε ένα  (1) όχημα με τρεις (3) άντρες.