Σπάει το μονοπώλιο της Aegean στην Λέσβο- Στην γραμμή Αθήνα-Μυτιλήνη και αντίστροφα η Astra Airlines με φθηνά εισιτήρια

Σπάει το μονοπώλιο της γραμμής Αθήνα-Μυτιλήνη που είχε έως τώρα η Aegean airlines στην Μυτιλήνη από 15 Ιουνίου η εταιρεία Astra Airlines. Η Astra Airlines που είδη από το χειμώνα μεταφέρει επιβάτες από Μυτιλήνη στην Θεσσαλονίκη και την Λήμνο από τις 15/6 θα μεταφέρει επιβάτες από την Μυτιλήνη και προς την Αθήνα.


H Astra Airlines η μοναδική ελληνική αεροπορική εταιρία με έδρα το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει δυναμικά και ανοίγει νέους δρόμους στις αερομεταφορές με μεγαλύτερο στόλο και νέους προορισμούς.

Η Astra Airlines δραστηριοποιείται εδώ και 6 χρόνια στο χώρο των αερομεταφορών με πτήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη σε πτητικό έργο αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα.

Η εταιρία πέραν των εσωτερικών αεροπορικών διαδρομών δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις προς Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Η Astra Airlines εκτελεί ήδη πτήσεις για τον φετινό Χειμώνα προς τους εξής προορισμούς: Κέρκυρα, Χίο, Σάμο, Καλαμάτα και Σητεία, Μυτιλήνη.

Η Μυτιλήνη είναι ο νέος προορισμός της Astra Airlines για το Καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα, η εταιρία εντάσσει την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την πόλη της Αθήνας προς Μυτιλήνη και αντίστροφα.

Από 15 Ιουνίου τα αεροσκάφη της Astra Airlines θα έρχονται στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης " Οδυσσέας Ελύτης" κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Αναχωρήσει στις 17:40 από Αθήνα και επιστροφή από Μυτιλήνη στις 19:05


Η ανακοίνωση της Astra Airlines

Η Astra Airlines με χαρά ανακοινώνει το δεύτερο μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων (1 Ιουνίου - 24 Οκτωβρίου). Στους ήδη αγαπημένους προορισμούς Μύκονο, Σαντορίνη, Κάρπαθο, Χανιά, Κύθηρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά προστίθενται το Ηράκλειο και η Πάτρα.

Επιπλέον από τις 15 Ιουνίου, η Χίος, η Σάμος και η Μυτιλήνη θα συνδέονται καθημερινά και με την Αθήνα!

Βασική επιδίωξη της Astra Airlines είναι η ασφάλεια με δεδομένη τη σύγχρονη τεχνολογία, τους αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και την άρτια και υψηλού επιπέδου στελέχωση του δυναμικού της. Στόχος και επιθυμία της εταιρίας είναι να καταστεί η Θεσσαλονίκη το κομβικό σημείο για πτήσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.


Για online κρατήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρίας www.astra-airlines.gr. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιείτε την κράτηση σας καλώντας το τμήμα κρατήσεων στο 2310 489-392 ή μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.