Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στον άτυχο Παναγιώτη που χτύπησε χτες σοβαρά σε τροχαίο στην Καλλονή-Σταθερή η κατάσταση του (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί κοντά στην περιοχή  «Αράπη πέτρες», όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος Παναγιώτης Τσακίρης ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο!


Όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το lesvospost.com χτες Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με δένδρο στο 19ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης Καλλονής στη Λέσβο όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 33χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαινε και ένας ακόμη ημεδαπός ηλικίας 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από την πρόσκρουση του οχήματος, τραυματίστηκαν και οι δύο προαναφερόμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Παναγιώτης μαζί τον 40χρονο συνοδηγό επέστρεφαν στην Καλλονή από την Μυτιλήνη όπου διασκέδαζαν με την παρέα τους σε κεντρική καφετέρια της Προκυμαίας Μυτιλήνης.

Ο 40χρονος συνοδηγός Βελγικής καταγωγής παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ελαφρά τραύματα.

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον άτυχο Παναγιώτη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook…Μηνύματα που φτάνουν ακόμα και από την Αμερική…..

Τα μηνύματα συμπαράστασης έπεφταν βροχή μετά την είδηση του τραυματισμού του ενώ στην Καλλονή υπήρχε ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης αυτό του χθεσινού τροχαίου.

Ο Παναγιώτης Τσακίρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το Λεκανοπέδιο της Καλλονής αλλά και γενικότερα στην Λέσβο. Να τονίσουμε ότι είναι ιδιοκτήτης μιας από τις ποιο γνωστές καφετέριες στην Καλλονή του "Dream café" και γι΄αυτό του είχαν κολλήσει και το παρατσούκλι «dream boy»…. O Παναγιώτης είναι μάλιστα και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Blue sardines ΑΕΛ Καλλονής ενώ δεν χάνει αγώνα εντός έδρας της αγαπημένης του ομάδας στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Χτες ο σύνδεσμος Blue Sardines Αελ Καλλονής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για ταχεία ανάρρωση του Παναγιώτη: Ο σύνδεσμος φιλάθλων Α.Ε.Λ ΚΑΛΛΟΝΗΣ BLUE SARDINES θα ήθελε να ευχηθεί στον εκ των ιδρυτικών μελών του Τσακίρη Παναγιώτη ταχεία ανάρρωση , περαστικά και σύντομα ξανά κοντά μας γερός και δυνατός αδερφέ!»

Όπως μαθαίνουμε τα νέα από το νοσοκομείο Μυτιλήνης είναι ενθαρρυντικά καθώς ο 33χρονος παρότι παραμένει στην εντατική μονάδα του Βοστανείου άρχισε να αντιδρά στις εξετάσεις των ιατρών και η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά οι γιατροί επισημαίνουν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα..

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος και όλη η δημοσιογραφική ομάδα εύχεται στο Παναγιώτη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους ανθρώπους που τον αγαπούν…

 
Η μοιραία BMW που οδηγούσε ο Παναγιώτης