Νέα τραγωδία βιώνει η Λέσβος-19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Νέα τραγωδία βιώνει η Λέσβος από χτες τα μεσάνυχτα όταν στο 7ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Θερμής, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό μία 19χρονη με αρχικά Μ.Κ, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο.

Από την πρόσκρουση του δικύκλου, τραυματίστηκε θανάσιμα η 19χρονη. Στο όχημα επέβαινε και ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Η οικογένεια της 19χρονης είναι γνωστή στην Λέσβο καθώς διατηρεί καφέ-ουζερί στο κέντρο της Μυτιλήνης (πίσω από τον ΟΤΕ) ενώ η τραγωδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς είχαν χάσει και τον γιο τους σε μικρή ηλικία πρόσφατα από πνιγμό

Η άτυχη 19χρονη Μυρσίνη Καραμπέτσου ήταν σπουδάστρια στο τμήμα νοσηλευτικής στα ΙΕΚ Μυτιλήνης.


Το facebook της νεαρής έχει πλημμυρίσει από μηνύματα φίλων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς, και φίλοι στις 17:30 σήμερα θα πουν το τελευταίο αντίο στην 19χρονη από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα στην Μυτιλήνη..

Είναι το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στη Λέσβο για το έτος 2015 μάλιστα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του 30χρονου από την Γερά την περασμένη Δευτέρα 23/03 στο επαρχιακό δίκτυο Μυτιλήνης-Καλλονής....


Ανακοίνωση από τα ΙΕΚ Μυτιλήνης:

Λόγω του αιφνιδίου θανάτου της καταρτιζομένης Καραμπέτσου Γιασεμής, σήμερα στις 31/3/2015 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο ΙΕΚ Μυτιλήνης σε καμμία ειδικότητα.
Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς της


Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30 στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης.