«ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ» του LesvosPost.com το 2014….ευχαριστούμε!!..(ΦΩΤΟ)!!!


Ρεκόρ επισκεψιμότητας με 269.220 μοναδικούς επισκέπτες έκανε το 2014 το LesvosPost.com όταν το 2013 την ίδια περίοδο (01/01/13-31/12/13) είχε 154.197 μοναδικούς επισκέπτες .


Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα παρά τον ορυμαγδό των επιθέσεων που δεχτήκαμε «από τοπικούς ανταγωνιστές μας» που παρόλο αυτό εμείς δεν τους βλέπουμε ανταγωνιστικά.

Η μάχη για την αλήθεια όμως δεν υποκύπτει σε φόβους και εκβιασμούς.

Αντίθετα, η τεράστια αποδοχή από τους αναγνώστες δείχνει την αφύπνιση της κοινωνίας που αποζητά την αλήθεια, τις απαντήσεις. 

Απαιτεί το τέλος της συγκάλυψης, των «αλλοιώσεων», του ψεύδους καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Οι αναγνώστες μας σε ποσοστό 95% προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από χώρες του εξωτερικού.

Τα στοιχεία των παραπάνω και παρακάτω μετρήσεων προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google..

Καταγράψαμε με μεγάλη εγκυρότητα όλα τα τραγικά και ενδιαφέροντα θέματα της Λέσβου άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο το 2014..

Παρότι το Site αυτό ανήκει και συντηρείται από μια νεανική ομάδα εθελοντών, ουδέποτε επιδιώξαμε να παίξουμε το ρόλο διαμορφωτή της κοινής γνώμης... 

Το Site συνεχίζει να είναι πολυσυλλεκτικό... Ενάντια στη μόδα και το συρμό που απαιτεί εξειδίκευση. Το μόνο που κάνει, από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, εδώ και «2,5» χρόνια (15/07/12-02/01/15), είναι να χωρίζει σε ενότητες τα θέματα. Έτσι ώστε να αποκτούν και περισσότερο ενδιαφέρον για όποιον φτάνει ως εδώ και θα ήθελε να το περιηγηθεί...

Συνεχίζουμε πάντως να ενημερώνουμε το Facebook και το Twitter μας με τις εγγραφές που γίνονται εδώ... Ξέρουμε πως από κει θα μας δει ένας άλλος κόσμος που για τους δικούς του λόγους είναι “κολημμένος” σ' αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης... Και όντως με το που ανεβάζουμε κάτι, βλέπουμε σχόλια, λάικ και γενικώς αντιδράσεις...Κάτι που δεν γίνεται εύκολα με τα σχόλια εδώ...
Να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους βασικούς συνεργάτες μας από το www.24-ores.gr και www.plomarinews.gr, όπως επίσης και τους συνεργάτες μας από το radiolesvosnews.gr,lay-out.gr,sportlesvos.gr, news247.gr, 4teens.gr, foititelia.gr, newsage.gr, newsbomb.gr, ΣΚΑΙ, TVM, STAR κ.α. 

Μαζί τους θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε 24ωρες το 24ωρο αναπτύσσοντας νέες δυνατότητες για τους χρήστες του διαδικτυακού μας ιστότοπου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

Να υπενθυμίσουμε και την ενότητα «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» την δική σας ενότητα. Δείτε εδώ περισσότερα….

Όπως πάντα είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, νέες συμμετοχές και προτάσεις τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο lesvospost@gmail.com

Αναλυτικά στατιστικά του SITE το 2014 (ΦΩΤΟ κάτω)

Μοναδικοί επισκέπτες (Unique Visitors): 269.220
Προβολές σελίδας: 1.617.866
Μέσος όρος διάρκειας επίσκεψης: 00:01:51

Στην παγκόσμια στατιστική υπηρεσία Alexa βρισκόμαστε:

Στην Ελλάδα: 4.323
Στον Κόσμο: 507,783
Δείτε εδώ όλα τα αποκλειστικά μας θέματα. Μερικά από αυτά επέλεξαν να τα αναπαράγουν τα μεγαλύτερα Ελληνικά ειδησεογραφικά site της Ελλάδας, επίσης μερικά από τα αποκλειστικά βίντεο της LesvosPost TV τα μετέδωσαν κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας όπως το Star channel, το ΣΚΑΙ και το κρατικό κανάλι NEΡΙΤ.
Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!





LesvosPost.com

Είναι ένα και μοναδικό!!