ΤΩΡΑ: Ισχυρές καταιγίδες και μποφόρ στην Λέσβο

Σφοδρές βροχοπτώσεις συνοδευόμενες από αστραπόβροντα πλήττουν από το μεσημέρι μεγάλο μέρος της Λέσβου προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια... 


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες μας… Όπως μας ενημέρωσε ο δήμος Λέσβου ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχει τεθεί  ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας. Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγο τονίζει ότι οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τα καιρικά φαινόμενα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους γεωγραφικούς Αντιδημάρχους και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
                                                                                                            
Η ποσότητα του νερού είναι τόσο υψηλό που ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. 

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Οι συμπολίτες μας, παρακαλούνται όπως στερεώσουν ότι μπορεί να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους καθώς και  να μην εναποθέτουν έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ή στους δρόμους αδρανή ή άλλα υλικά τα οποία μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη ροή των υδάτων  της βροχής προς τα φρεάτια ή τα ρέματα.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο lesvospost.com είδη πολύ δρόμοι έχουν πλημμυρήσει, ενώ τα ορμητικά νερά έχουν εισβάλει και σε πολλά σπίτια και καταστήματα.


Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!!!