Η καλή πράξη του LesvosPost και της Αντ. κοινωνικής προστασίας του Δήμου Λέσβου λίγο πριν το 2015-Βρεθηκε στέγη για την άστεγη οικογένεια

Το μεσημέρι λίγο πριν την εκπνοή του 2014 στις 13:00 σήμερα το lesvosPost.com μετά από έκκληση μητέρας με 4χρονο κοριτσάκι η όποια κινδύνευε να μείνει άστεγη, στο δρόμο της Μυτιλήνης, η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com με ενέργειες του Δ/ντη του Στεφάνου Γεώργιου δημοσίευσε με τον τίτλο επείγον την έκκληση της μητέρας.


Νέοι άνθρωποι, με μικρό παιδί, άνεργοι και οι δύο, κινδύνευαν να κοιμούνται στα παγκάκια η ακόμα και στο αμάξι όπως μας είπε η μητέρα κ Ρένα!

Το ζευγάρι απεύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει.

«Θα βρεθούμε στο δρόμο με το μωρό. Δεν έχω δουλειά, ζητάω από όποιον μπορεί να μας δώσει μια προσωρινή έστω λύση, για το μωρό περισσότερο, όχι για τίποτε άλλο», ειχε πει στο lesvospost.com η κ Ρένα, με όσα αποθέματα κουράγιου της έχουν μείνει.

«Είμαι μόνη στο σπίτι με το παιδί μου τώρα με ειδοποίησαν ότι ο άνθρωπος μου  με εγκατέλειψε και έφυγε είμαι απελπισμένη σε άσχημη κατάσταση» τονίζε δραματικα η κ Ρένα

Μετά την δημοσίευση από το LesvosPost.com και σε συνεργασία με το 24-ores.com το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και πολύς κόσμος άρχισε να τηλεφωνεί στην νεαρή μητέρα με σκοπό να βοηθήσει.

Λίγο πριν τις 16:00 το τηλέφωνο του Δ/ντη του LesvosPost.com κ Στεφάνου χτύπησε, στο άλλο άκρο της γραμμής ήταν η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, μετά τα πρώτα συγχαρητήρια στο  LesvosPost.com για την δημοσίευση του θέματος εξήγησε ότι η ίδια τηλεφώνησε στην νεαρή μητέρα και μαζί με τον δήμο Λέσβου της εξασφάλισαν σπίτι, τροφή και ρούχα για όσο χρειαστεί από την νέα χρονιά, επίσης μας είπε ότι θα δει αν μπορεί να βρεθεί και δουλεία για τους δυο ανέργους γονείς με σκοπό να μπορούν να αναθρέψουν το 4χρονο κοριτσάκι τους..

Το ζευγάρι να τονίσουμε ότι χρωστά ενοίκια για το σπίτι που νοικιάζει στην Μυτιλήνη, αλλά δεν υπάρχει δουλειά και δε βρίσκεται τρόπος να εξοικονομηθούν αυτά τα χρήματα.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τούς έδωσε εντολή έξωσης από αρχές Ιανουαρίου 2015.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν λίγο πριν την εκπνοή του 2014 θέλουμε να δώσουμε σε όλο τον κόσμο για την άμεση αντίδραση που είχε δείχνοντας ότι στις μέρες μας παρά την κρίση έχουμε ευαισθησίες σαν Έλληνες, ένα τεράστιο μπράβο στην κ.α Αναστασία Αντωνέλλη για την επίσης μεγάλη ευαισθησία που έχει σε τέτοια θέματα όποια και αν είναι αυτά στο Δήμο Λέσβου….

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…