ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Ματζουρανης στην Μυτιλήνη

Πριν από λίγο βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του από την ηλικιωμένη μητέρα του, ο πρώην έμπορος αυτοκινήτων και επιχειρηματίας Θανάσης Ματζουρανης.


Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με ανιπεβεβαίωτες πληροφορίες είχε σχεδιάσει από πριν την αυτοκτονία του αφού έστειλε τη μητέρα του για ψώνια σε σουπερ μάρκετ της γειτονιάς τους και όταν η μητέρα του επέστρεψε βρέθηκε μπροστά στο άψυχο κορμί  του Θανάση Ματζουρανη.

Αμέσως από τις φωνές της ηλικιωμένης γυναικάς, οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όπου έφτασε γρήγορα αλλά ήταν είδη αργά για τον άτυχο Θανάση. Σύμφωνα με πληροφορίες κρεμάστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο.

Ο Θανάσης Μαντζουράνης μετά το κλείσιμο της επιχείρησης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» είχε κάνει σοβαρές καταγγελίες για  κυκλώματα τοκογλύφων

Στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είχε δηλώσει:

Στο μεταξύ, άνθρωποι που είχαν έρθει και είχαν καταθέσει υπέρ μου, τώρα ξέρεις τι γίνεται; Εξαφανίστηκαν. Εγώ δεν έχω λεφτά για να τους δώσω. Εξαγοράζονται συνειδήσεις.
Εδώ πάλι στη Μυτιλήνη, μία επιχείρηση είναι (ο τοκογλύφος), που ξέρουν τι κάνει. Πώς προέκυψε όλη αυτή η περιουσία; Μπορεί να έχει αυτήν τη στιγμή κάποιος 37 ακίνητα; Ιδιόκτητα μαγαζιά, αυτοκίνητα, σπίτια; Τώρα τα πούλησε όλα, τα μεταβίβασε, τα ξαναγύρισε στον κατασκευαστή που τα πήρε. Άλλο τραγικό αυτό. Αγοράζω το σπίτι και σου το ξαναδίνω μετά. Σε μια τοκογλυφία, μόλις ανοίξεις τους λογαριασμούς φαίνονται οι συναλλαγές. Απλά πράγματα. Γιατί δε βγαίνουν να μιλήσουν; Εγώ που μίλησα, είμαι καλά σήμερα; Αλλά εγώ δεν έχω πλέον να μου πάρουν τίποτα. Το μόνο που μένει είναι να με κλείσουν φυλακή. Προσπαθεί αυτός (ο τοκογλύφος) με τους τριγύρω, τα παπαγαλάκια του να το πω έτσι, να με κλείσουν φυλακή. Έχει βάλει έναν και μου έχει κάνει οκτώ μηνύσεις. Μοιράζουν φέιγ βολάν στο δρόμο. Τι έκανα; Έπεσα έξω. Εντάξει.»


Σε λίγο περισσότερα