Ανήλικος μηχανόβιος «φονιάς» στην Μυτιλήνη……

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στους δρόμους της Μυτιλήνης ένα παιδάκι που δεν είναι πάνω από 14 με μηχανάκι «φτιαγμένο» όπως λένε οι μηχανόβιοι μαύρου χρώματος.


Ο ανήλικος νεαρός έχοντας περίσιο θάρρος
παρανομεί μέσα στο κέντρο της πόλης μας παίρνοντας με κόκκινα φανάρια, κάνοντας σούζες μέσα στην προκυμαία, παίρνοντας πάνω από νησίδες διαχωρισμού, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πηγαίνει από μονόδρομους και αλλά πολλά τέτοια όμορφα πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή του αλλά και την ζωή πεζών και διερχόμενων αυτοκινήτων η μοτοσικλετών….

Τον νεαρό σύμφωνα με πληροφορίες πολλές φορές τον έχουν κυνηγήσει αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς με το θάρρος του και την ταχύτητα κάθε φορά ξεφεύγει από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Χτες το απόγευμα και ενώ η προκυμαία ήταν γεμάτη κόσμο ο νεαρός έκανε την βόλτα του στην προκυμαία Μυτιλήνης, φτάνοντας στην νησίδα διαχωρισμού μπροστά από την καφετέρια garage με κατεύθυνση προς την πλατεία Σαπφους έτσι για μαγκιά αντί για να ακολουθήσει την κανονική του πορεία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα δηλαδή από την άλλη μεριά της νησίδας και έφυγε μάλιστα μπροστά σε περιπολικό χωρίς να συμβαίνει κάτι… Θαμώνες της καφετέριας αναφωνούσαν ότι ο ανήλικος έχει ξεφύγει ακόμα και με κλοπές και εκφοβισμούς από την γνωστή συμμορία που διαμένει στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής.

Η αστυνομία της Μυτιλήνης γνωρίζει για τον ανήλικο αλλά…..

Ο ανήλικος φυσικά δεν έχει δίπλωμα, δεν έχει πινακίδα στο μηχανάκι.. και βέβαια δεν φοράει κράνος…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος διαμένει στην περιοχή του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης οπού συχνά έχουμε κλοπές και εκφοβισμούς από συμμορίες ανηλίκων που δρουν στην περιοχή. Μάλιστα ομάδες των ΔΙΑΣ συχνά κάνουν περιπολίες στην περιοχή ξαφνιάζοντας τους κατοίκους.


Θα κάνει η αστυνομία της Μυτιλήνης κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα στο κέντρο της πόλης μας;;