Χιόνια στα χωριά Φιλια, Σκαλοχωρι και Ανεμωτια Λέσβου- Ρεπορτάζ (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες χιονοπτώσεις μαίνονται τις τελευταίες ώρες στην Λλέσβο, με τα χωριά πάνω απο το Λεκανοπέδιο Καλλονής (Φίλια, Ανεμώτια, Σκαλοχώρι) να έχουν σκεπαστεί με στρώμα χιονιού, χαρίζοντας ένα μοναδικό τοπίο.

Για την ώρα δεν παρουσιάζονται προβλήματα στον οδικό άξονα, με την θερμοκρασία να φτάνει απο -1 έως 0 βαθμούς. Η χιονόπτωση ξεκίνησε απο το πρωί, και τις απογευματινές ώρες η ένταση του χιονιού έχει ενταθεί.

Το βράδυ αναμένεται η θερμοκρασία να παραμείνει σταθερά κάτω απο τους 0 βαθμούς, δημιουργώντας παγετό, με την οδήγηση να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Οι συνεργάτες μας από το Kalloninews.gr βρέθηκαν στα χωριά, αντικρίζοντας κάτι πολύ θετικό. Την αστυνομία να κάνει περιπολίες στους δρόμους για ενδεχομένως προβλήματα των οδηγών, αλλά και μηχανήματα του δήμου να ρίχνουν αλάτι εγκαίρως, πριν οι δρόμοι πιάσουν χιόνι.








Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω

To LesvosPost θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις χιονοπτώσεις που είναι σε εξέλιξη η θα πραγματοποιηθούν στην Λέσβο…

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό αναλυτικά ανά περιοχή στην ειδική σελίδα του LesvosPost.com


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Το LesvosPost.com στην Χιονισμένη Αγιασο Λέσβου-Με δυσκολία οι μετακινήσεις (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Λέσβου «Σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός του δήμου για την επέλαση του χιονιά»- Οδηγίες


ΦΩΤΟ από Φιλια Μαριγκλενα Σαχινι-Ρεπόρτερ L.P