Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Μυτιλήνης παρουσία πλήθους κόσμου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Την επίσημη έναρξη των εορτών για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς σηματοδότησε η χθεσινή (15/12/2014) φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην αρχή της αγοράς Ερμού στην Μυτιλήνη.

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός μαζί με εκατοντάδες Μυτιληνιούς και όχι μόνο που συγκεντρώθηκαν στην αγορά της Ερμού άναψαν  την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης.

Ο κ. Γαληνός στον χαιρετισμό του έστειλε μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους τους πολίτες, τονίζοντας ότι το Περιστέρι είναι μια πόλη φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη σε πείσμα των καιρών…

Ήταν μια φαντασμαγορική γιορτή με Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Χριστιανικό κέντρο νεότητας, κάλαντα από τους εθνικοτοπικούς συλλόγους, μελωδίες από τη δημοτική φιλαρμονική ορχήστρα & χορωδία, καθώς και πολλά χάπενινγκ.

Οι μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους, διασκέδασαν  με το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι.

Στην όμορφη εκδήλωση προσφέρθηκε κρασί από ποτοποιίες της πόλης μας.

Το «παρών» στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης της Μυτιλήνης και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε ο Γ.Γ Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ Ζωιδης, καθώς Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Το LesvosPost.com που θα είναι πάρων σε όλα τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δρώμενα της Λέσβου στηρίζοντας τους εθελοντές που οργάνωσαν τις εκδηλώσεις παραβρέθηκε στην έναρξη των εορτών για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς και κατέγραψε με το φωτογραφικό του φακό και την κάμερα πλάνα από την όμορφη εκδήλωση.

Στην κάμερα του LesvosPost.com μίλησαν παιδάκια και γονείς για τα Χριστούγεννα

Ρεπορτάζ- Βίντεο Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης LesvosPost.com, αρχισυντάκτης L..P)

Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριγκλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ LesvosPost.com)