BINTEO L.P: Στρατιωτική παρέλαση και δηλώσεις επισήμων 28η Οκτωβρίου 2014 στην Μυτιλήνη

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV από την σημερινή στρατιωτική παρέλαση καθώς και τις δηλώσεις των επισήμων μετά το τέλος αυτής για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου ..


Η μοναδική ιστοσελίδα της Λέσβου που κατέγραψε με δικό της υλικό τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου ήταν το LesvosPost.com… ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 
Σημείωση: Όποιος θέλει τις φωτογραφίες η τα βίντεο να επικοινωνήσει με το mail lesvospost@gmail.com , διατίθενται φυσικά χωρίς αμοιβή. ΔΕΝ ΕΧΕΙ τραβηχτεί όλη η παρέλαση μόνο τα παρακάτω αποσπάσματα.








Μήνυμα Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την 28η Οκτωβρίου

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κος Χαράλαμπος Αθανασίου συμμετείχε στις εκδηλώσεις των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη.

Σχετικά με τη σημερινή ημέρα επεσήμανε:

« Ημέρα γιορτής , για θύμηση των αγώνων του Έθνους κατά του ολοκληρωτισμού. Ημέρας χρέους και για όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία.
Είναι όμως και η ώρα να δυναμώσουμε τη πίστη μας για το αύριο, αναλογιζόμενοι , ότι η πατρίδα μας έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, κατά το παρελθόν και τις ξεπέρασε με ομοψυχία και θάρρος.

Έτσι και τώρα ξεπερνάμε την οικονομική κρίση με τις θυσίες και τη καρτερικότητα του λαού μας ,αλλά και με εργατικότητα και υπευθυνότητα που επιδεικνύει η Κυβέρνηση.
Αισιοδοξία λοιπόν για το αύριο, που σίγουρα έρχεται καλύτερο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: BINTEO L.P: Μαθητική και πολιτική παρέλαση 28η Οκτωβρίου 2014