ΣΟΚ: Νεκρός 16χρονος στον βωμό της ασφάλτου στα Παράκοιλα- Τραυματισμός 15χρονης

ΣΟΚ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου από την Κάπη και ο τραυματισμός 15χρονης χτες το βράδυ


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος Γιώργος Χατζελης μαζί με την 15χρονη φίλη του Νικολ Σ. επέστρεφαν από ένα πάρτι που έμελλε να είναι και το τελευταίο για τον 16χρονο καθώς στο οδικό δίκτυο Καλλονής – Παρακοίλων και συγκεκριμένα στην περιοχή Σταυρος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ενεπλάκησαν σε τροχαίο το οποίο δεν είναι σίγουρο και εκσφενδονίστηκαν και οι δυο από το μηχανάκι.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο δεν βρέθηκε άλλο Ι.Χ η μηχανάκι και τα παιδιά είχαν μεταξύ τους μια απόσταση περίπου 400 μέτρα ο ένας από τον άλλο πάνω στην άσφαλτο.

Ο ΑΤΥΧΟΣ 16χρονος
Τα παιδιά τα εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί οι όποιοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο αλλά για τον 16χρονο Γιώργος Χατζέλης με καταγωγή από την Κάπη ήταν είδη αργά.

Η 15χρονη Νικολ Σ. με καταγωγή από την Καλλονή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι κόρη ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού.

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος με κάθε λεπτομέρεια καθώς τα νεαρά παιδιά δεν είχαν τραύματα που να προκύπτει ότι έγινε τροχαίο ατύχημα.


UPDATE 13:30


Να τονίσουμε ότι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 15χρονη και ο 16χρονος είχαν χτυπήματα από συμπλοκή. Η 15χρονη όπως μάθαμε επέστρεψε σπίτι της πριν ακόμα βρουν τον 16χρονο νεκρό και η ίδια δεν μίλησε καθόλου στους γονείς της παρά μόνο όταν την είδαν οι ίδιοι χτυπημένη την κόρη τους και την μετέφεραν αμέσως στο κέντρο υγείας Καλλονής και απο εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η αστυνομία είδη έχει ζητήσει την συνδρομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Η μηχανή του 16χρονου
UPDATE ΩΡΑ 13.47


Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται συνεχώς ο άτυχος νεαρός ήταν μαθητής στα ΕΠΑΛ Καλλονής και ήταν κι αυτός όπως η κοπέλα 16 ετών και όχι 18 όπως αναφέραμε στην αρχή. Να τονίσουμε ότι εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στο προσωπικό προφίλ στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του 16χρονου. Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του άτυχου 16χρονου Ζ.Χ είναι παίκτης της ΑΕΛΚ Κ17


UPDATE ΩΡΑ 14:20


Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο τελικά στα Παρακοιλα- 16χρονον νεκρός στην άσφαλτο και η αστυνομία τι κάνει;



Η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομική διεύθυνση


Χθες (04-10-2014) το βράδυ, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων στη Λέσβο, δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη μία 15χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε βράχια παρακείμενα της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου και τον τραυματισμό της 15χρονης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.