Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Κάστρο Μυτιλήνης για την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τις Ελληνίδες ερμηνεύτριες που τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το νεανικό και όχι μόνο κοινό χάρη στην υπέροχη φωνή και την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της αλλά και την γλυκιά προσωπικότητα της.


Ο λόγος για την τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, η οποία αφού ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις χειμερινές και ανοιξιάτικες παραστάσεις της στην Αθήνα, ξεκίνησε πλέον την καλοκαιρινή της περιοδεία 2014 με μία σειρά σημαντικών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έκανε στάση στην Μυτιλήνη και συγκριμένα στο Θέατρο Κάστρου και μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο Κάστρο Μυτιλήνης ο κόσμος τραγούδησε μαζί της παλιότερες και νέες επιτυχίες της, ενώ πολύ έντονη ήταν η παρουσία της νεολαίας της Λέσβου το βράδυ της Τέταρτης, για τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου.

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας ότι «πέρασε αρκετός καιρός από πότε που ήρθαμε εδώ» και στη συνέχεια είπε ότι πότε δεν θα ξεχάσει ότι την τελευταία φορά που ήρθε στην Μυτιλήνη όπου και τραγούδησε σε ένα μικρό από κόσμο κοινό ενώ τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά όπως είπε!

Η γνωστή ερμηνεύτρια ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.30 τη συναυλία της που κράτησε για περίπου τρεις ώρες!

Οι συνεργάτες της  Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, έστησαν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα, με γνωστά και σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προέβαλε διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου,  κάτι που επιβεβαιώνει τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

"Πάμε Ξανά" ήταν ο τίτλος της υπερ-επιτυχημένης παράστασης, η οποία συνδύαζε τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.
Το θέατρο Κάστρου  ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους της τραγουδίστριας, που  έδωσε τον καλύτερο εαυτό της τραγουδώντας παλιά και νέα τραγούδια . 




Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με αποσπάσματα από τη συναυλία...