ΜΠΑΧΑΛΟ: Κόντρα ΑΕΛΚ-ΑΙΟΛΙΚΟΥ με φόντο το χορτάρι του Ταρλα για τις 7 Σεπτεμβρίου (ΦΩΤΟ)

Ο Αιολικός σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr είχε στείλει αίτημα στην Καλλονή για να παίξουν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στις 07-09 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για την πρόβα τσενεραλε της ομάδας του Βαγγελη Γουτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες απο το sportlesvos.gr όμως η ΑΕΛΚ δεν απάντησε στο αίτημα του Αιολικού και η ομάδα της Μυτιλήνης, συμφώνησε για φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Λεβαδειακου.

Μέχρι εδώ όλα καλά.. Σήμερα με ανακοίνωση της η ΑΕΛΚ στο facebook γνωστοποιεί ότι η ομάδα της Α εθνικής Τουρκιάς απάντησε θετικά σε αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για διοργάνωση φιλικού στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 7 Σεπτεμβρίου που θα έχει κενό η SUPER LEAGUE λόγο υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ λέει ότι απευθύνθηκαν με αίτημα (με αριθμ. πρωτ. 434) στο ΝΠΔΔ ζητώντας την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή της διεθνούς αυτής φιλικής αναμέτρησης. Η νέα δημοτική αρχή ωστόσο πάρα το αίτημά  της Καλλονής αρνήθηκε προς στιγμήν την τέλεση του αγώνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει άδεια για να παίξει φιλικό παιγνίδι την ιδία ημέρα ο Αιολικός με τον Λεβαδειακο. Εμείς δεν θα πάρουμε καμιά θέση καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Αιολικού για το φιλικό. Παρακάτω δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΛΚ με το σχετικό έγγραφο από την Τούρκικη ομάδα:


Έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ από την Εσκίσεχιρ, ομάδα της Σουπερ Λιγκ Τουρκίας, για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Κατόπιν αυτού απευθύναμε αίτημα (με αριθμ. πρωτ. 434) στο ΝΠΔΔ ζητώντας την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή της διεθνούς αυτής φιλικής αναμέτρησης.
Η νέα δημοτική αρχή ωστόσο πάρα το αίτημά μας μάς αρνείται προς στιγμήν την τέλεση του αγώνα προκαλώντας μας πολλαπλά ερωτηματικά και αμφιβολία για τις προθέσεις της.
Στο πλαίσιο λοιπόν του αγωνιστικού προγραμματισμού, τόσο του δικού μας όσο και της Εσκισεχίρ, θα επιθυμούσαμε σήμερα να έχουμε μία ξεκάθαρη απάντηση.