Λέσβος η «Αρχόντισσα του Αιγαίου» στον ΣΚΑΙ- Ο Δ/ντης του lesvospost στον ΣΚΑΙ για την μαγευτική Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή ΤΩΡΑ του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ανά Μπουσδουκου ήταν φιλοξενούμενος χθες το πρωί ο δημοσιογράφος και Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος για να μιλήσει για τον τουρισμό της Λέσβου και να διαφημίσει το νησί μας προς την υπόλοιπη Ελλάδα.


Ο δ/ντης του LesvosPost.com ζωντανά με σύνδεση μέσω skype από την Μυτιλήνη μίλησε για την «Αρχόντισσα του Αιγαίου» την Λέσβο όπως πολύ εύστοχα είχαν βάλει οι συντελεστές της εκπομπής στον τίτλο της παρουσίασης.

Ο Γιώργος Στεφάνου είπε ότι η Λέσβος, είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, χαρακτηρίζεται ως «νησί της αρμονίας και της ομορφιάς», καθώς προσφέρεται για ξεκούραστες διακοπές αλλά και ήρεμες περιηγήσεις, ενώ είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο! 

Μίλησε επίσης και για το απολιθωμένο Δάσος όπου εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, ο οποίος περιηγείται ανάμεσα στα απολιθωμένα δένδρα με τις ρίζες τους…

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον κάμεραμαν που όλη ξέρουμε Γιώργο Παπαδόπουλο για τα υπέροχα πλάνα που μας παραχώρησε με σκοπό να παιχτούν στο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση της Λέσβου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον ακούραστο κάμεραμαν που λέγεται ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ…

Δείτε το «ερασιτεχνικό» βίντεο με λήψη από τον υπολογιστή


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 53:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ