Επείγουσα επιστολή του Παύλου Βογιατζή σχετικά με τον επικείμενο διαγωνισμό πρόσληψη 500 ατόμων στην ΔΕΔΔΗΕ

Επείγουσα επιστολή έστειλε ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, προς τον Πρόεδρο Δ.Σ. της ΔΕΔΔΗΕ, κ. Γεώργιο Κόλλια, σχετικά με τον επικείμενο διαγωνισμό που πρόκειται να προκηρυχθεί για την πρόσληψη 500 ατόμων, και στον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει συμπεριληφθεί το νησί της Λέσβου.


Ακολουθεί η επιστολή του Βουλευτή.

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ


Προς:
Τον Πρόεδρο Δ.Σ. ΔΕΔΔΗΕ,
κ. Γεώργιο Κόλλια

Αθήνα, 02 Ιουλίου 2014

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με λύπη μου πληροφορήθηκα ότι από τον επικείμενο διαγωνισμό που πρόκειται να προκηρύξει η ΔΕΔΔΗΕ για την πρόσληψη 500 ατόμων, έχει εξαιρεθεί το νησί της Λέσβου.
Πρόκειται, όπως θα γνωρίζετε, για το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας με 100.000 μόνιμους κατοίκους και ενεργούς πελάτες και 3.000 χλμ. δίκτυο ηλεκτρισμού.
Με δεδομένο ότι τη χρονιά που διανύουμε πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν στη Λέσβο 2 άτομα και έως το 2016 άλλα 4, αλλά και ότι από τον τελευταίο διαγωνισμό που έγινε το 2007 στη Λέσβο τελικά ήρθε μόνο 1 άτομο και όχι 2, όπως είχε αρχικά εγκριθεί, σας ζητώ αφενός στον επικείμενο διαγωνισμό να προκηρύξετε τις θέσεις αναλογικά για όλη τη χώρα, χωρίς να εξαιρεθεί καμία περιοχή, και αφετέρου να συμπεριλάβετε την ειδικότητα Τ4Α (ηλεκτροτεχνίτες διανομής).
Ευελπιστώ στη θετική ανταπόκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τη δική σας προσωπικά, στα παραπάνω αιτήματα και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία.

Με τιμή,
Παύλος Βογιατζής

Βουλευτής Ν. Λέσβου