Μεγάλη υποδοχή με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς στον Μ. Ζαμπιδη στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά στην Μυτιλήνη ήρθε με πτήση της AEGEAN λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, για να παρουσιάσει το σεμινάριο που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος " ΑΙΑΣ Μυτιλήνης " και ο Χρήστος Αλαφακης.


Ο Μιχάλης Ζαμπιδης θα είναι επίσης και παρουσιαστής σαν guest στο μεγάλο event AEGEAN FIGHT NIGHT MMA/K1 που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο από τις 19:00 το απόγευμα στα γήπεδα τένις της Πλαζ Τσαμακια στην Μυτιλήνη.

Λίγο μετά τις 17:00 λοιπόν ο Μιχάλης Ζαμπιδης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Από το αεροπλάνο τον παρέλαβε αυτοκίνητο του αεροδρομίου με κατεύθυνση την αίθουσα υποδοχής.

Εκεί ο Σύλλογος ΑΙΑΣ Μυτιλήνης με τον γραφείο τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης είχαν στήσει μια μικρή υποδοχή με χορούς και τραγούδια από τον σύλλογο ΕΝ ΧΟΡΟ.
Στην αίθουσα βρέθηκαν και απλοί πολίτες με σκοπό να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αφού τελείωσαν οι παραδοσιακοί χοροί ο Μιχάλης Ζαμπιδης μαζί με την μάνατζερ του Τόνια Φουσεκη κατευθύνθηκαν προς το γνωστό beach bar Κοχύλια όπου ο διοργανωτής Χρήστος Αλαφακης μαζί με τον πρόεδρο της σχολής ΑΙΑΣ Μυτιλήνης και τον Μιχάλη Ζαμπιδη με την μάνατζερ του Τόνια παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, και αμέσως μετά δείπνησαν όλοι μαζί.

Το Σάββατο 14 Ιουνίου στην Μυτιλήνη θα γίνουν 20 αγώνες ΜΜΑ και  Κ-1, που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Aias knights Jiu Jitsu

Το event τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης ενώ θα διεκδικηθούν και τρεις τίτλοι Αιγαίου. 

Χορηγός επικοινωνίας του τριημέρου ΕΙΝΑΙ  το www.LesvosPost.com

Το LesvosPost.com η μοναδική ειδησεογραφική σελίδα της Λέσβου που πάει παντού βρέθηκε στην υποδοχή και στην συνέντευξη τύπου του Μ. Ζαμπιδη και κατέγραψε αποσπάσματα από αυτή.










Σήμερα το Pregame Show παρουσία του Μιχάλη Ζαμπιδη


Σήμερα μία μέρα πριν από τους αγώνες επίδειξης, στις 22:00 , στον επάνω όροφο του «Monkey Βar» θα πραγματοποιηθεί το Pre-game Show, κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνονται ζυγίσεις αθλητών και θα δοθούν συνεντεύξεις, ενώ θα έχει έτσι κι ο κόσμος τη δυνατότητα να δει από κοντά τους αθλητές, τους προπονητές, καθώς και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη

Την Κυριακή 15-06 το μεγάλο σεμινάριο με τον Μιχαλη Ζαμπιδη

Την Κυριακή στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Μυτιλήνη το μεγάλο σεμινάριο «KICK BOXING- ΜΜΑ/ Κ1» από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Monkey bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης (στον επάνω όροφο)

Το σεμινάριο το διοργανώνει η σχολή ΑΕΣ Αίας Ju Jitsu Μυτιλήνης με πρωτοβουλία του προπονητή Χρήστου Αλαφάκη, που συνεχίζει να διαδίδει με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα του KICK BOXING και του Ju Jitsu στην Λέσβο.


Χορηγός επικοινωνίας του τριημέρου ΕΙΝΑΙ  το www.LesvosPost.com