Πλημμύρησαν τα Βατερα από κόσμο την Κυριακή- Από νωρίς ξεκίνησε το πάρτι στο ARENA BEACH BAR (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Σφύζουν από ζωή οι παραλίες στα Βατερά κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο χαμός όμως που επικράτησε και αυτή την Κυριακή στο Beach Bar Arena στα Βατερά, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενος... Ωστόσο, ούτε εμείς περιμέναμε να γίνει σε τέτοιο βαθμό!

Στο αδιάβροχο dj booth είχαν λάβει θέσεις οι ετοιμοπόλεμοι DJs Marios Andriotis & Panagiotis Livanos που «ξεδίπλωσαν» το ταλέντο τους στα dexx και με βάση την απίστευτη μεταξύ τους χημεία, έφεραν τα πάνω-κάτω!

Με το θερμόμετρο να αγγίζει την Κυριακή τους 35 βαθμούς κελσίου από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα, πλημμύρα κόσμου ξεχείλισε την «Αρένα» με το αλκοόλ να ρέει άφθονο, τα μπαρ σχεδόν να λυγίζουν από τους επίδοξους χορευτές και χορεύτριες που είχαν σκαρφαλώσει πάνω και το ανεξάντλητο μπουγέλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.

Στην μπάρα φυσικά ανέβηκε και ξεσήκωνε το πλήθος πετώντας ολόκληρες 24αδες με νερά ο γνωστός σε όλους Βασίλης.

Μετά βίας καταφέραμε να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σκηνικό μίας ακόμα Κυριακής στα Βατερά και στο Beach Bar Arena που συνεχίζει ακάθεκτα το σερί πρωτιάς στα Sunday Daylight Parties στο νησί!


ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEBTV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!