Ξεσήκωσε το AKTI BEACH BAR στην Θερμή Λέσβου το γνωστό συγκρότημα REC (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια μεγάλη συναυλία στο μαγευτικό νησί της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο AKTI BEACH BAR στην Θερμή Λέσβου, οι REC ξεσήκωσαν το κοινό με τα νέα τους τραγούδια αλλά και γνωστές διασκευές.


Το Σάββατο 28 Ιουνίου μας ταξίδεψαν με τις δροσερές τους επιτυχίες και απέδειξαν πως έχουν την ενέργεια που χρειάζεται ένα καλοκαιρινό live για να μείνει αξέχαστο!

Το δίδυμο που έχει κλέψει τις καρδιές μας, με πολύ κέφι παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες έχοντας στην παρέα τους και τον Mike που τραγούδησε το «Άσε με να σ’αγαπώ» και πολλές ακόμα επιτυχίες, κάνοντας έτσι τη διάθεση να χτυπήσει κόκκινο! Όλος ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε μαζί τους, ενώ στο τέλος πήραν αυτόγραφο και φωτογραφήθηκαν με τον Άρη και την Ξενια που αποτελούν τους Rec.

Οι φίλοι των REC, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που ακολουθούν, έσπευσαν να τους απολαύσουν στο πρώτο μεγάλο event που διοργάνωσε το νέο  AKTI BEACH BAR στο Κανόνι Θερμής.

Στον όμορφο χώρο του AKTI BEACH BAR οι κάτοικοι της Λέσβου κέρδισαν
την καρδιά των μελών του σχήματος, τα
 οποία και ανυπομονούν να ξαναβρεθούν στο νησί για μια νέα συναυλία.

Το LesvosPost.com ήταν χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας

ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEBTV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!