Ρεπορτάζ L.P: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Λέσβο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ομαλά εξελίσσεται αυτήν την ώρα η εκλογική διαδικασία στην Λέσβο.


Σε ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα -τα όποια προβλήματα αφορούν κυρίως στις εφορευτικές επιτροπές- εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Λέσβο. 

Το κλίμα  είναι ήπιο, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, η προσέλευση μέχρι τώρα είναι στα περισσότερα εκλογικά τμήματα είναι περιορισμένη ενώ τα προγνωστικά υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, δίνουν και παίρνουν στα πολιτικά στέκια και στα καφενεία των Φαρσάλων.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον δήμο, όπου οι υποψήφιοι Στράτος Γεωργούλας (ΣΥΡΙΖΑ, Σχέδιο Β και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς) και Φώτης Ξύδας (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) αναμένεται να δώσουν μάχη στήθος με στήθος για το ποιος θα περάσει στον επόμενο γύρο, όπου θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει τον Σπύρο Γαληνό (ΑΝ.ΕΛΛ., στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ,η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα και από τα γύρω νησιά, υπάρχει προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνουν συνεργασία με τον συνδυασμό του Νάσου Γιακαλη με σκοπό να τορπιλίσουν την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου. Η είδηση αυτή δεν είναι επίσημη και την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη

Το LesvosPost.com έκανε περιοδεία και συνομίλησε με ψηφοφόρους σε αρκετά εκλογικά τμήματα της Μυτιλήνης. Στις 12 βρεθήκαμε στο Παρθεναγωγείο Μυτιλήνης όπου εκεί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου Φώτης Ξυδας, εκεί αφού ψήφισε μας έκανε και δήλωση.

Δήλωση επίσης μας έκανε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ζαφειριού


Η ώρα της κάλπης-Δημοτικές-Περιφερειακές στην Λέσβο Live- Ενημέρωση Λεπτό Προς ΛΕΠΤΟ


Σε λίγο το βίντεο-ρεπορτάζ


Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του LesvosPost.com