Σείστηκε η προκυμαία Μυτιλήνης από τα τραγούδια του Θανάση Γλυνού στο Living Room (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

O ένας και μοναδικός Θανάσης Γλυνός, αρχικός εκτελεστής και δημιουργός του ''Απαγορευμένο'' τα έκανε όλα π@@@ στο live stage του Living Room.


Το μεγάλο νησιώτικο πάρτι ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Living Room καθώς οι ιδιοκτήτες του living room είχαν φέρει ως guest τον Θανάση Γλυνο..

Οι Κωστας Καρβουνης, Ροδούλα Μιχαηλιδου, Γιώργος Ανδρεογλου, Λάμπρος Μαμωλος, Ταξιάρχης Κοκινοπουλος, Θανάσης Τσιδιμης κατάφεραν για ακόμη μια  φορά να ξεσηκώσουν τον κόσμο με το που βγήκαν στη σκηνή πριν από τον Θανάση Γλυνό και έκαναν τους θαμώνες του κατάμεστου Living room όλους μια παρέα που χόρευε και τραγουδούσε!

Η διασκέδαση κτύπησε κόκκινο όταν την εμφάνιση του έκανε ο Θανάσης Γλυνός και άρχισε ο λουλουδοπόλεμος μέχρι να κλείσει το μαγαζί και το ένθερμο κοινό της Μυτιλήνης, φυσικά χόρευε ασταμάτητα όλο το βράδυ.

Το πρόγραμμα και τις 2 ημέρες ξεκίνησε στις 1 περίπου με τον Γιώργο Αδρεογλου να μας τραγουδάει ξένες επιτυχίες και εντεχνα, μετά βγήκαν στην πίστα οι Κώστας Καρβούνης, Ροδούλα Μιχαηλιδου για να ανοίξουν το πρόγραμμα και να προετοιμάζουν σιγά – σιγά την ατμόσφαιρα κινούμενες σε ποπ / σύγχρονα λαϊκά πλαίσια έως ότου το μαγαζί γεμίσει.

Ενδιάμεσα υπήρχε διάλειμμα και ο γνωστός dj Αναστάσιος Παπασαρης μας απογείωσε πριν το λαϊκό πρόγραμμα του live αλλά και την εμφάνιση του Θανάση Γλυνού.



Ο ίδιος μας δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από τις ομορφιές του νησιού μας.

Ο δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος με τον Θανάση Γλυνο

Ο ήχος ήταν άρτιος, η ορχήστρα πλήρης και πολύ καλά «διαβασμένη», η ροή του προγράμματος καλά δομημένη αποκλείοντας ευτράπελα, η μουσική εύστοχα προγραμματισμένη για να αυξάνει προοδευτικά το κέφι στους θαμώνες και οι τραγουδιστές πανέτοιμοι για να απογειοσουν τον κοσμο.

Το LesvosPost.com δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μοναδικό Live με  guest τον Θανάση Γλυνο.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό υλικό που καταγράψαμε από την πρώτη ημέρα του Θανάση Γλυνου την Παρασκευή

Όλοι πάμε "Living Room" και γλεντάμε αληθινά, με τα τραγούδια του μοναδικού Στρατου Καραμανωλη, Γιωργου Ανδρεογλου και Ροδούλας Μιχαηλιδου, οι οποίοι ανεβαίνουν καθημερινά και σταθερά σε όλα τα επίπεδα...




Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com WEB TV

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή, Σάββατο

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 00:30

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6944164719
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 58 προκυμαία Μυτιλήνης
E-mail: 
info@monkeybar.gr
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr