Τα πανηγύρια και τα βεγγαλικά στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ήταν η νίκη του νέου Δήμαρχου Λέσβου κ. Σπύρου Γαληνού!

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «Μόνο για τη Λέσβο» στην Προκυμαία Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα έξω από το δημοτικό θέατρο, επικράτησαν χαμόγελα.


Λίγο μετά τις 22:00 στο εκλογικό έφτασε και ο Σπύρος Γαληνός ο οποίος ευχαρίστησε τους δημότες για το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα φαινόταν ξεκάθαρα ήδη από τα πρώτα τμήματα που άρχισαν να ενσωματώνονται με την καταμέτρηση, καθώς  παντού ο Σπύρος Γαληνός κυριαρχούσε απέναντι στον Φωτη Ξυδα.

Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι οπαδοί και φίλοι της παράταξης «Μόνο για τη Λέσβο» τον Σπύρο Γαληνό στο εκλογικό του κέντρο, καθώς από τα πρώτα αποτελέσματα ενώ η ώρα ήταν 22:00 είχε είδη κριθεί το αποτέλεσμα και ο Σπύρος Γαληνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Δήμο Λέσβου.

Όλη τη νύχτα, όπως κατέγραψε το lesvospost.com κράτησαν τα πανηγύρια με τον Σπύρο Γαληνό να κάνει λόγο για μια νέα εποχή για το Δήμο Λεσβου.  

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν με την πρώτη αποκλειστική δήλωση του νέου δημάρχου Λέσβου στο lesvospost.com, αμέσως μετά ακολούθησε η δήλωση του Σπύρου Γαληνού στο πλήθος που τον χειροκροτούσε και μετά τα ζεϊμπέκικα και τα βεγγαλικά.


Δείτε το αποκλειστικό υλικό της μοναδικής σελίδας σε όλη την Λέσβο που σας ενημέρωνε χτες σε συνεργασία με το kalloninews.gr από τις 07:00 έως της 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, με συνεχής ροη ειδήσεων, αποτελεσμάτων, exit poll, φωτογραφίες και βίντεο.



Ο νέος δήμαρχος Λέσβου χτες έδωσε την πρώτη αποκλειστική του δήλωση στο lesvospost.com από το εκλογικό του περίπτερο