Υπερθέαμα ……στο κατάμεστο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης- 2ο Drift Show & Time Attack (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 2.000 θεατές παρακολούθησαν το 2ο Drift Show & Time Attack την Παρασκευή 10 Μαΐου 2014 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.

Το LesvosPost.com ήταν χορηγός επικοινωνίας στην εκδήλωση.


Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο και θεατές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν κάθε άκρη του εμπορικού λιμανιού με σκοπό να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα να καίνε τα ελαστικά τους.

Στην κυριολεξία τα... «έλιωσαν», τα «έσπασαν» και... αποθεώθηκαν!

Παρόλο που η πίστα γλιστρούσε από την βροχή, οι οδηγοί πρόσφεραν ένα μεγάλο θέαμα καθώς λάστιχα διαλυμένα έφευγαν στον... αέρα, μπαντιλίκια σε κάθε δευτερόλεπτο, γκαζιές, ροδιές, καπνός και η αδρεναλίνη χτύπησε "κόκκινο"! Όλα αυτά στους σούπερ στην θεαματική επίδειξη δεξιοτήτων Drift που προσέφεραν την Παρασκευή το απόγευμα οδηγοί από Πάρο, Νάξο, Σάμο, Λήμνο, Μυτιλήνη, Αθήνα κ.α στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.

Το event έλαβε χώρα στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, κάτω από την αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί από το Λιμεναρχείο και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει, έφυγε «χορτασμένος» μετά από ένα εντυπωσιακό τρίωρο σόου!

Ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε την Παρασκευή στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, όπου η Αγωνιστική Λέσχη Μυτιλήνης σε συνεργασία με την RACEMANIA.gr και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργάνωσαν το 2ο Drift Show &Time Attack που τείνει να γίνει θεσμός…

Οι πύλες του Εμπορικού Λιμανιού Μυτιλήνης άνοιξαν στις 17:00 και πραγματικά γύρω από την πίστα δεν έπεφτε καρφίτσα από τους διψασμένους θεατές της Λέσβου που δύσκολα βλέπουν τέτοια μεγάλα event στο νησί μας.

Η LesvosPost.com WEB TV βρέθηκε από νωρίς στο εμπορικό λιμάνι και κατέγραψε απίστευτα πλάνα που δύσκολα βλέπουμε στην Λέσβο..

Το LesvosPost.com ήταν χορηγός επικοινωνίας στην εκδήλωση.

Ρεπορτάζ- Βίντεο-Φώτο Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Δείτε μερικές φωτογραφίες και ένα εντυπωσιακό 17 λεπτών βίντεο.


Περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες θα δείτε το απόγευμα …