ΒΙΝΤΕΟ: Στα μπουζούκια γιόρτασαν οι Λέσβιοι την Ανάσταση- Το LesvosPost στην Κουντουρουδιά Live (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

To βράδυ της Ανάστασης πολλοί Λέσβιοι το "καψαν" στα μπουζούκια που για μια ακόμα φορά είχαν την τιμητική τους...


Η νυχτερινή διασκέδαση στην Λέσβο μετά την Ανάσταση χτύπησε κόκκινο.!

Πολλοί Λέσβιοι διασκέδασαν στην γραφική Κουντουρουδια

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά  είχε κόσμο από νωρίς, και μετά την Ανάσταση κυριολεκτικά επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά  έιχε ετοιμάσει ένα από τα καλύτερα λαϊκά προγράμματα για χθες  και κράτησε το κέφι στα ύψη μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα.

Από τη 11:00 μμ , οι πόρτες του  αναγεννημένου «Κουντουρουδια Live»! ήταν ανοιχτές, η μουσική έπαιζε χορευτικά και δυνατά με πρωταγωνιστές, ένα από τα καλύτερα σχήματα του νησιού.

Όλοι μαζί έκαναν για μία ακόμη φορά έντονη την παρουσία τους στη νυχτερινή Λέσβο σε έναν από τους κορυφαίους χώρους διασκέδασης της Λέσβου. 

Η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV βρέθηκε στην γραφική Κουντουρουδια και κατέγραψε αποσπάσματα από την δεύτερη Ανάσταση που πραγματοποίησαν οι Λέσβιοι στο Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά.


Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Κουντουρουδιά Live» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού και φυσικά σε αυτή δεσπόζει το όνομα του Ντίνου Αλεξανδρή.

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 6975699869.

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα το γλέντι συνεχίζεται καθώς θα είναι καλεσμένοι ο Πάνος Γαληνός το βράδυ εκτάκτως στο live της Κουντουρουδιάς , παρέα με την Δήμητρα Μαυρογιάννη

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Επιμέλεια Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Κάμερα Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)