«Ταρακούνησε» το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης ο Λάκης Λαζόπουλος με το τσαντίρι του (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Έχοντας ξεπεράσει την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και όντας ευδιάθετος και με τη γνωστή σατιρική του διάθεση, επέστρεψε με το Aλ Τσαντίρι μέσα από την συχνότητα του Alpha.


Ο Λάκης Λαζόπουλος με το γνωστό του αριστοφανικό χιούμορ επέστρεψε την καθιερωμένη Τρίτη το βράδυ, απευθείας από την Μυτιλήνη.

Αφού καλησπέρισε αποθεώθηκε από τον κόσμο της Μυτιλήνης που τον υποδέχτηκε εγκάρδια! 

Το LesvosPost.com βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης. Δείτε παρακάτω τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV

Εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού χειροκροτούσαν συνεχώς τον Λάκη μέσα και έξω από το δημοτικό θέατρο

Η εκπομπή ξεκίνησε με πλάνα από τις ομορφιές του νησιού μας και στη συνέχεια βγήκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Δεδομένου ότι είχε ήδη αναβληθεί μία φορά την περασμένη εβδομάδα λόγω της περιπέτειας που πέρασε με την υγεία του ο παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος, οι υπεύθυνοι ζήτησαν ειδική άδεια από την ΕΤΙΤΑ προκειμένου να βγουν ζωντανά από το νησί μιας και για σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη απεργία… «Καλησπερίζω τους Μυτιληναίους, είναι εδώ μαζί μας, το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, ο Σύλλογος Οικογενείας ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, επίσης να ευχαριστήσω τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω που πέρασα μαζί τους δύο πολύ ωραία βράδια στο ξενοδοχείο και μου ζήτησαν να πω ένα ευχαριστώ στους Μυτιληνιούς για όλο αυτό που έζησαν εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γαλλικό κανάλι που παρακολουθεί την εκπομπή εδώ στη Μυτιλήνη. Θα δώσουμε μια συνέντευξη μετά και ήρθαν εδώ, στη Μυτιλήνη. Τέλος, να ευχαριστήσω τους τεχνικούς της ΕΤΙΤΑ γιατί σήμερα είναι απεργία, μας παραχώρησαν ειδική άδεια για να μην αναβληθεί η εκπομπή, για να μη τη χάσουν εδώ στη Μυτιλήνη ο κόσμος, τους ευχαριστώ πάρα πολύ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ασθενείας δεν μπόρεσα.

Εδώ είμαστε στη Μυτιλήνη της ομορφιάς και του πολιτισμού» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και ξεκίνησε την σάτιρα του με τη Μέρκελ!

Ο γνωστός παρουσιαστής πιο ευδιάθετος από ποτέ, έκανε έναρξη μουσικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τη χώρα κάνοντας καυστικά σχόλια για την πολιτική της κυβέρνησης και τα αποτελέσματά της με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ίσως ένα από τα καλύτερα Τσαντίρια που έχουν γίνει ποτέ βγήκαν ζωντανά  από την Μυτιλήνη με τον απολαυστικό Γιάννη Ζουγανέλη να δίνει ένα απίστευτο σόου, ενώ  την παρέα του Λάκη Λαζόπουλου συμπλήρωσε ο ταλαντούχος Λευτέρης Ελευθερίου! Τα μηχανάκια της AGB σύμφωνα με πληροφορίες πήραν φωτιά!

Στο δημοτικό θέατρο πραγματικά όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα μας είχε στηθεί μια υπερπαραγωγή από την παραγωγή του Alpha με πολλές κάμερες, γερανούς, μικρόφωνα κτλ.

Στο Δημοτικό θέατρο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέσβου, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού που έτρεχε δω και μήνες για να βγει ζωντανά η εκπομπή κος Αστυρακακης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Κουνιαρελης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κος Σπιλανης, πλήθος τοπικών δημοσιογράφων, ο Λέσβιος ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς κ.α.

Στο τελευταίο κομμάτι της εκπομπής χόρεψαν παραδοσιακούς χοροί ο σύλλογος Αρίων και το χριστιανικό κέντρο νεότητας. Ενώ κατά την διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ από την Αγιασο της Λέσβου, όπου με το χιούμορ τους οι Αγιασοτες έδωσαν το δικό τους στίγμα σε αυτήν την εκπομπή

Κατά την διάρκεια των διαλυμάτων όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα ο Λάκης διασκέδαζε χορεύοντας και τραγουδώντας με τους θαυμαστές του ενώ η παραγωγή μοίραζε ούζα Πλωμαριου στους θεατές.

Η εκπομπή έκλεισε με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς της Μυτιλήνης, ενώ ο Λάκης, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν. 
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε και για το ταξίδι του στην Αμερική για την παράσταση "Sorry I'm Greek".

Στο τέλος ο Λάκης δεν χάλασε το χατίρι στους θεατές και για πάνω από 1,5 ώρα έβγαζε φωτογραφίες και μοίραζε αυτόγραφα, ενώ έξω από το δημοτικό θέατρο έκαναν την εμφάνιση τους για τον ίδιο λόγο ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα όλη η παραγωγή του Alpha δείπνησε σε ταβέρνα στο Φανάρι της Μυτιλήνης, ενώ σήμερα το πρωί τα περισσότερα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για την πρωτεύουσα.

Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που βγήκε παρά έξω σε όλη την παραγωγή του Alpha αλλά φυσικά και σε όσους Λέσβιους δούλεψαν για να βγει ζωντανά το AΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS από την Μυτιλήνη.

Επειδή πολύς κόσμος σχολιάζει «ακόμα» για τις προσκλήσεις όλες δόθηκαν μέσο τηλέφωνου στον Alpha με σειρά προτεραιότητας.

Το LesvosPost.com βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης Δείτε παρακάτω τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV



Όσοι δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε χτες την εκπομπή ή όσοι θέλετε να την ξαναδείτε κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV




Δείτε την έναρξη του "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" από την Μυτιλήνη... (βίντεο ENTER TV)




Αλ Τσαντίρι Νιούζ ρεπορτάζ στην Αγιάσο- Το παγιαβλελ




Το κλείσιμο του "Τσαντιριού"