Αποκλειστικό: Ταξί παραβίασε το STOP και τραυμάτισε γυναίκα στο κέντρο της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Μυτιλήνης, σήμερα το μεσημέρι, στην Ελ. Βενιζέλου στην διασταύρωση  με την Πεζματζογλου στο ύψος του Δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης δίπλα από το παράρτημα των προσκόπων Μυτιλήνης. 

Ι.Χ. ταξί μάρκας SKODA που οδηγούσε γυναικά παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που οδηγούσε επίσης γυναίκα..


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ανάμεσα στα δύο οχήματα, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός περά από κάποια μάλλον κατάγματα που υπέστη η γυναίκα οδηγός της μοτοσυκλέτας καθώς σπάραζε στον πόνο όταν την ανέβαζαν στο φορείο.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος το Ταξί κινούμενο από την Πεζματζογλου προς την Ελ Βενιζέλου, παραβίασε το ΣΤΟΠ και πέρασε στο δρόμο όπου δεν αποφεύχθηκε η σύγκρουση με το μηχανάκι που οδηγούσε γυναίκα στην Ελ Βενιζέλου με κατεύθυνση προς το ναυτικό όμιλο στο ύψος του Δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης.

Το γεγονός που αξίζει να σημειώσουμε φυσικά είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν φανάρια που εδώ και περίπου 2 εβδομάδες είναι άνεργα άγνωστο το γιατί… Το σημείο αυτό είναι επικίνδυνο καθώς και στην Ελ Βενιζέλου και στην Πεζματζογλου οι οδηγοί αν και δεν πρέπει αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες

Στο σημείο έσπευσε αρκετός κόσμος από την περιοχή καθώς η σύγκρουση έκανε ιδιαίτερο θόρυβο..

Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα οχήματα, να αλλάζουν πορεία για να συνεχίσουν την διαδρομή τους.

Στο σημείο κατέφθασε ανακριτικό της τροχαίας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την γυναίκα οδηγό της μοτοσυκλέτας για τις πρώτες βοήθειες. 

(σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες η γυναικά τελικά είναι σοβαρά καθώς, όπως μας ανέφερε ο σύζυγος της, από την σφοδρή σύγκρουσή έπαθε σοβαρό κάταγμα κνήμης και χρειάστηκε επειγόντως να μπει στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να μένει σε ακινησία 3 μήνες) 

Αναμένουμε το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας… που για ακόμα μια φορά αργεί σε αυτά τα θέματα να στείλει δελτίο.

H κάμερα του LesvosPost.com με τον ρεπόρτερ του Συμεών Παραθυρα βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε το παρακάτω αποκλειστικό υλικό